Now Reading
Al Bano si Romina Power revin in mai, la Bucuresti, cu un spectacol eveniment la Sala Palatului

Al Bano si Romina Power revin in mai, la Bucuresti, cu un spectacol eveniment la Sala Palatului

Cuplul muzical cel mai indragit de publicul international, Al Bano & Romina Power, se intoarce in Romania pe 26 mai 2020, la Bucuresti, unde va sustine un nou concert, la Sala Palatului! Evenimentul este organizat de Mtime Entertainment.
Dupa ce au participat la Festivalul de la Sanremo, unde au prezentat noul lor single, „Raccogli l’Attimo” intr-o previzualizare mondiala, cei doi artisti au lansat si un nou album, cu acelasi nume, in data 21 februarie. Deci, un eveniment special si unic pentru a asculta in direct noul album si cele mai mari hituri ale cuplului artistic.

Biletele se pot cumpara de aici.

Al Bano si Romina Power alcatuiesc unul dintre cele mai faimoase duo-uri din muzica internationala. Au devenit cunoscuti datorita unor hit-uri precum “Felicita”, “Sempre sempre”, “Nostalgia Canaglia” sau “Liberta”, insa in ciuda succesului fulminant, cei doi s-au despartit la sfarsitul anilor ’90. Dupa doua decenii insa, revenirea neasteptata a cuplului italian Al Bano – Romina Power a fost vestea care a pus zambetul pe buzele fanilor. Nimeni nu a crezut ca in urma despartirii furtunoase ar putea urma o impacare, dar la initiativa Rominei, cei doi formeaza din nou o pereche pe scena.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker