Now Reading
Dupa succesul colaborarii cu Faydee pentru piesa ”Trika Trika”, ANTONIA lanseaza single-ul ”Lie I Tell Myself”

Dupa succesul colaborarii cu Faydee pentru piesa ”Trika Trika”, ANTONIA lanseaza single-ul ”Lie I Tell Myself”

Piesa a fost compusa de Benjamin Samama, Stewart Taylor, MADS (Madalin Rosioru), Jayson DeZuzio, background vocals SAMAMA & Stewart Taylor si produsa de MADS (Madalin Rosioru).

Videoclipul piesei a fost regizat si filmat de NGM Creative (Bogdan Paun – regizor si Alexandru Muresan – DoP), productie video Loops Production, iar echipa de beauty a artistei este formata din Ema Uta (make-up), George Cozma (hair) si Cristina Craciun.

”Este una dintre piesele mele preferate, abia asteptam sa se lanseze! Mi-am dorit un videoclip simplu, bazat doar pe beauty shots, in care ne-am jucat cu look-urile! Enjoy ”Lie I Tell Myself!”, a spus Antonia.

Antonia va fi prezenta pe 30 mai la The Concert, la Romexpo, un super eveniment la care cei mai tari artisti le dau intalnire fanilor pentru 3 zile de distractie!

See Also

”Abia astept sa imi incep vara cu voi, cu un super show la Romexpo in Bucuresti pe 30 mai la “The Concert”! Sunt super entuziasmata sa urc pe scena de la Romexpo si sa ne distram impreuna! Va fi cel mai tare party si va astept cu multe surprize si invitati dragi mie. Si voua! Va pup, see you at The Concert”, a declarat Antonia.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker