Now Reading
Minelli prezinta “Loca”, o colaborare de exceptie cu Erik Frank!

Minelli prezinta “Loca”, o colaborare de exceptie cu Erik Frank!

Minelli, artista Global Records, si Erik Frank lanseaza clipul piesei „Loca”, o melodie plina de energie, cu un vizual in care suspansul si actiunea se simt in fiecare secunda.

Minelli apare intr-o ipostaza seducatoare, amintind de filmele politiste si de cursele de masini, iar Erik este victima razbunarii ei. Adrenalina, amenintari, urmarire si putere, acestea sunt elemente care contureaza videoclipului piesei „Loca”.

“Loca este despre distractie, despre tipa aia nebuna careia ii place sa se joace, sa provoace. Fata din clip isi urmareste fostii iubiti pas cu pas si tot ce isi doreste este sa se razbune. Toata filmarea videoclipului a fost o adevarata provocare, am facut anumite lucruri care mi-au dat emotii, insa in final nimeni nu a fost ranit. Ne-am distrat foarte tare, iar prezenta lui Erik ne-a adus tuturor o stare de bine, de calm”, a declarat Minelli.

De regie si imagine s-a ocupat Kobzzon, iar de productie Loops Production. Melodia a fost compusa de Minelli, Quick, Alex Cotoi si Erik Frank, textul a fost scris de Minelli si Erik, iar productia piesei este semnata de Quick si Alex Cotoi.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker