Now Reading
Roxen ne va reprezenta la Eurovision Song Contest cu piesa “Alcohol you”

Roxen ne va reprezenta la Eurovision Song Contest cu piesa “Alcohol you”

Roxen va urca, in luna mai, pe scena de la Rotterdam si va reprezenta Romania la Eurovision Song Contest 2020 cu piesa “Alcohol You”. Decizia a fost luata in proportie egala de public si de juriul de specialitate, in cadrul spectacolului Finalei Nationale organizata de Televiziunea Romana duminica, 1 martie, la Sala Sporturilor “Romeo Iamandi” din Buzau.
Asemenea noului mecanism de selectie, si spectacolul de duminica s-a plasat sub sloganul #ealtceva, aducand numeroase elemente in premiera pentru public. Astfel, “concurentii” Finalei din acest an au fost cele cinci show-uri care au “luptat” pentru a se califica in faza internationala. Numitorul comun al acestor show-uri a fost Roxen, care a dat dovada talentului, a versatilitatii interpretative si a nivelului sau tehnic de pregatire pentru fiecare dintre cele cinci piese.

“Alcohol You este o piesa pe care o simt cu toata fiinta mea si pe care o traiesc de fiecare data cand o cant. Ma reprezinta stilul ei si ma bucur foarte tare ca si publicului si juriului le-a placut si au votat-o. Le multumesc tuturor! Toata aceasta sustinere inseamna enorm pentru mine si ma motiveaza atat personal, cat si ca artist, sa muncesc mai mult, sa fiu din ce in ce mai dedicata si sa fac muzica. Imi doresc ca melodia “Alcohol You” sa ajunga cat mai sus, sa fie la fel de apreciata si de publicul din strainatate si, de ce nu, votata la Rotterdam. Am emotii foarte mari, dar sunt constructive si ma ajuta sa pregatesc show-ul pentru Eurovision 2020, sa pot ajunge prin tot ceea ce transmit cat mai aproape de oameni” a declarat Roxen, imediat dupa anuntarea rezultatului.

De muzica si de productia piesei „Alcohol You” s-a ocupat Viky Red, iar textul a fost scris de Ionut Armas si Breyan Isaac. Breyan Isaac este cantaret, compozitor, producator si pianist american, detinator al unui premiu Grammy.

See Also

“Modul in care Roxen transmite aceasta piesa e uluitor, ma surprinde de fiecare data. O simte si ma bucur ca interpretarea ei a ajuns la public si la juriu. Vom continua sa lucram impreuna si vom face tot posibilul sa mergem la Rotterdam cu cea mai buna varianta a piesei si cu un show impresionant”, a declarat Viky Red, producatorul piesei Alcohol You.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker