Now Reading
„Inima de fier”: Andreea Balan lanseaza povestea vietii sale spusa pe note muzicale

„Inima de fier”: Andreea Balan lanseaza povestea vietii sale spusa pe note muzicale

Andreea Balan lanseaza „Inima de fier”, un single ce ascunde un mesaj puternic adresat tuturor oamenilor care absorbiti de suferinta si probleme, uita sa se bucure de cele mai simple si frumoase detalii care le pot aduce un zambet.
In momentele grele, suferinta acapareaza si cele mai frumoase suflete, iar o „Inima de fier” este tot ce au nevoie, astfel incat sa poata depasi orice greutate si sa gaseasca puterea de a se vindeca. Muzica si versurile piesei „Inima de fier” sunt compuse de catre Ionut (Popu) Bacula si Vlad Manolache.

„Ziua de 4 martie este o zi foarte importanta in viata mea deoarece in aceasta zi a venit pe lume Clara, cea de a doua minune a mea. Tot in aceasta zi, acum un an, am avut parte de cea mai grea incercare a vietii mele, cand inima mi s-a oprit pentru cateva secunde. De atunci, m-am resetat ca om si am realizat ca sanatatea este cel mai important lucru, iar iubirea celor dragi, este cea mai de pret comoara. Azi, de ziua Claritei, ofer publiculului «Inima de fier», o piesa despre puterea de a te ridica si de a merge mai departe, ori de cate ori viata te incearca. Nebunia si viteza de azi ne fac de multe ori sa ne pierdem in detalii nesemnificative si sa uitam ca, de fapt, importanta e fericirea… Iar la ea putem ajunge doar daca intelegem ca viata, cu bune si mai putin bune, e frumoasa atunci cand iubesti si esti iubit”, declara artista.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top