Now Reading
Prin piesa “Alcohol You”, Roxen isi spune o parte importanta din povestea ei de viata

Prin piesa “Alcohol You”, Roxen isi spune o parte importanta din povestea ei de viata

Pe data de 1 martie, publicul si juriul au ales piesa pe care Roxen o va canta in luna mai la Rotterdam, pentru a reprezenta Romania la Eurovision 2020. Alcohol You a fost preferata lor, insa aceasta este si una dintre melodiile extrem de dragi artistei, cu o profunzime aparte. Alcohol You vorbeste despre beatitudinea pe care ti-o da momentul in care simti ca te conectezi cu adevarat cu tine insati.

Roxen se regaseste complet in piesa in care accentul este pus pe aceasta stare, pe faptul ca are ocazia si puterea sa se conecteze cu ea insasi foarte rar, doar atunci cand reuseste sa se deconecteze de la tot zgomotul de fond care o inconjoara. Mai important decat micile probleme si dramele trecatoare, decat neintelegerile de cuplu sau cu prietenii si familia, decat problemele de la scoala sau serviciu este echilibrul, gasirea linistii interioare si conectarea cu tine. Acela este momentul in care esti cu adevarat fericit, cand asteptarile tale au legatura directa cu realitatea, cand nu mai ceri de la altii ceea ce tu nu iti oferi, cand renunti sa mai fii gelos, pentru ca incepi sa inveti sa ai incredere in oameni. Acela este momentul in care reusesti sa fii in competitie doar cu tine, ca sa-ti poti atinge telurile in raport cu persoana ta si nu cu asteptarile celorlalti.

Foarte rar am ocazia sa stau alaturi de mine. In general, suntem pe fuga, suntem atenti la lucruri poate nu atat de importante, insa in final ramanem noi cu noi. Pentru mine este foarte important sa ma regasesc si sa schimb ceea ce nu functioneaza la mine, astfel incat sa am o relatie buna eu cu mine, sa invat sa ma accept asa cum sunt si sa fiu mandra de asta. Intotdeauna m-am raportat la ceilalti, la ce m-au indrumat sa fac sau pe ce cale sa merg si am uitat de mine. De aici s-au nascut frustrari, greutati, relatii dificile, pe care insa am inceput sa le elimin si sa ma raportez la societate exact asa cum sunt eu, cu tot ce am de oferit, prin tot ceea ce insemn eu ca om. Probabil sunt diferita, probabil nu fac intotdeauna lucrurile asa cum ar trebui sau asa cum ceilalti si-ar dori. Nu caut intelegere din partea tuturor, ci doar de la mine, in primul rand, si de la oamenii care rezoneaza intr-un fel sau altul cu mine si pe care-i simt ca fac parte din universul meu. Piesa Alcohol You transmite acest mesaj, de aceea ma reprezinta, pentru ca in acele versuri ma regasesc, se regaseste o parte din povestea mea de viata. La Buzau mi-am pus tot sufletul in interpretarea melodiei, a fost un moment extrem de incarcat emotional pentru mine, pentru ca, pentru prima data, cantam Alcohol You pe o scena, in fata unui public numeros, imi spuneam povestea. Aveam lacrimi nu doar in ochi, ci si in suflet. Toate cele 5 piese compuse mi-au placut, fiecare dintre ele mi-a dat o anumita stare, ma regasesc in toate intr-un fel sau altul. Stiu ca oamenii au avut preferate, iar eu am dat tot ce am putut pentru toate. Le multumesc inca o data tuturor celor care m-au sustinut si au fost alaturi de mine. Le multumesc producatorilor si compozitorilor pentru toate cele 5 piese, ii multumesc lui Viky Red pentru Alcohol You!”, a declarat Roxen.

See Also

Si vizualul piesei Alcohol You reprezinta perfect mesajul transmis de Roxen, in care se intalneste cu ea atunci cand e pregatita sa infrunte realitatea, sa se infrunte pe ea. Este despre relatia cu sinele, despre cautarea echilibrului si gasirea lui in final, dupa ce am renuntat la tot zgomotul, agitatia si dramele trecatoare.

Alcohol You nu este doar o piesa, reprezinta o parte din viata lui Roxen, spusa in versuri si cantata de fiecare data cu tot sufletul si cu foarte multa emotie.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker