Now Reading
Shrek Musicalul – Premiera Nationala pe 16 mai la Sala Palatului!

Shrek Musicalul – Premiera Nationala pe 16 mai la Sala Palatului!

Realizatorii productiilor de succes „MAMMA MIA!” si „My Fair Lady” prezinta un nou spectacol de exceptie – „Shrek Musicalul”, care va avea premiera in Romania pe 16 mai, la Sala Palatului din Bucuresti. Biletele pentru musicalul SHREK-TACULOS se gasesc deja online si la punctele de vanzare!

Un adevarat hit pe Broadway si West End, „Shrek Musicalul” include, in versiunea autohtona, peste 70 artisti si dansatori, mai mult de 100 de costume care redau cu acuratete personajele de poveste, momente dinamice de coregrafie si numere muzicale pline de energie si emotie. „Shrek Musicalul” va fi un show fabulos. O echipa de profesionisti in efecte speciale va transforma uluitor artistii si va da viata personajelor de poveste ale spectacolului.

Bazat pe filmul de animatie care a castigat premiul Oscar si pe cartea lui William Steig, musicalul regizat de Razvan Ioan Dinca aduce pe scena povestea extrem de amuzanta a capcaunului Shrek, inconjurat de personaje savuroase, intr-un univers fantastic. E un spectacol pentru toti membrii familiei, intre 6 si 99 de ani :), despre dragoste si sinceritatea de dincolo de aparente. Un spectacol care ii face sa rada pe copii si ii emotioneaza pe adulti.

Compozitoarea Jeanine Tesori semneaza melodiile care au cucerit Hollywood-ul si Broadway-ul, iar textierul David Lindsay-Abaire ascunde un umor subtil printre glumele antrenante ale personajelor. Spectacolul va fi tradus si adaptat in limba romana.

Pregatiti-va sa descoperiti intr-o experienta „live” de neuitat povestea umana a capcaunului atat de iubit de publicul de toate varstele!

See Also

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker