Now Reading
Raluka a lansat „Doi Străini”, o piesă care vorbește despre incertitudinea iubirii

Raluka a lansat „Doi Străini”, o piesă care vorbește despre incertitudinea iubirii

Raluka, una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste, a lansat piesa „Doi străini”, o melodie care vorbește despre iubire și stările de incertitudine prin care trec oamenii îndrăgostiți.

Artista își amintește cu plăcere de momentul emoționant în care a cântat pentru prima dată live această piesă, în grădina unui restaurant din Herăstrău, în vara lui 2019.  „<<Doi Străini>> este o piesă pe care aștept de mult să o lansez. O avem în sertar de mai bine de doi ani și mă bucur că, în sfârșit, ajunge la voi!”, a declarat Raluka.

 „Doi Străini” este o coproductie Quantum Music și Global Records. Piesa este compusă de Călin Goia, Nicoleta Gavrilita, Adrian M. Cristescu, Andrei Tostogan și produsă de Mahia Beldo.

See Also

            Una dintre cele mai apreciate artiste din showbizul românesc, Raluka, are numeroase piese care au stat săptămâni la rând în topurile muzicale. Piese precum „Ieri erai”, „Zbor”, „Aroma” sau single-ul cu Killa Fonic, „Dulce Otravă” au fost foarte apreciate de public. Cel mai recent single lansat de artista este „Dragoste n-am”, care a ajuns la peste 1.7 milioane de vizualizări pe YouTube.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top