Now Reading
Loredana urca in trenul trupei Dl Goe pentru o noua versiune a piesei “Golan”!

Loredana urca in trenul trupei Dl Goe pentru o noua versiune a piesei “Golan”!

Dl. Goe si Loredana colaboreaza pentru noua versiune a piesei “Golan”. Una dintre cele mai ascultate piese din zona alternativa din 2019, “Golan” a fost lansata initial pe 1 iunie 2019 de catre Dl Goe si a petrecut 3 luni in fruntea topului realizat de Radio Guerilla.

“Colaborarea a fost intamplatoare. Eram in acelasi studio si ne-am gandit cum ar fi sa avem o prezenta feminina pe o piesa dedicata barbatilor.”  – Domnul Dani

Totodata, “Golan” vine acompaniata de un nou set de versuri, scrise de Loredana, alaturi de un videoclip in care apar atat trupa, cat si artista.

Dl. Goe este un proiect de muzica, teatru si viata ce apartine domnilor Dani, Colorian, Migudel, Bimus, Horea si Serban. Toti acesti domni impartasesc un background teatral care si-a lasat ferm amprenta asupra muzicii si prestatiilor lor live.

 

See Also

In 2019, Gl. Goe a lansat albumul de debut “Tineri, Sambata, Duminica”. La album trupa a contribuit alaturi de 10 actori, iar conceptul lui este unul inspirat din Garagiale, domnii vrand sa portretizeze un “Goe modern”.

Loredana este unul dintre cei mai emblematici artisti din industria muzicala autohtona. Cu peste 30 de ani de cariera, cu piese emblematice precum “Buna seara, iubito”, “Lele”, “Zig-Zagga” si “Apa” si colaborari cu artisti din toate zonele muzicale, Loredana se numara printre artistii care au revolutionat industria muzicala romaneasca. Cunoscuta pentru show-urile energice cu productii spectaculoase,  prestatia artistica a divei a reusit sa cucereasca neintrerupt publicul si presa de specialitate.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker