PAX și Roxen revin cu o nouă colaborare, pentru piesa “Over and over”

PAX (Paradise Auxiliary) și Roxen lansează clipul piesei “Over and over”, o melodie deep-house club, cu un vizual special. Filmările au avut loc la Hong Kong anul trecut, iar atmosfera dominată de nuanțe roșiatice și verzi, zarva de pe străzile pline de oameni, precum și look-ul colorat al lui Roxen creează un univers unic.

Melodia vorbește despre conexiunea puternică dintre două persoane, despre inimi care vibrează în sincron și puterea gândurilor.

Roxen pare o prezență nepământeană: îmbrăcată în latex, cu peruca roz, artista se aseamănă unui personaj de film SF, care se plimbă printr-un Hong Kong de poveste.

PAX (Paradise Auxiliary) a spus despre piesa “Over and over”: „Sunt încântat de această colaborare! Roxen are un timbru vocal special, care se poate adapta mai multor genuri muzicale cu o ușurință fantastică! În această piesă am explorat zona deep-house.”

„Piesa îmi place foarte tare, iar la filmările clipului ne-am distrat și ne-am bucurat împreună de Hong Kong, un oraș magic. Fiecare colaborare cu PAX îmi dă o stare de bine și mă regăsesc în propunerile lui muzicale”, a spus Roxen.

Muzica a fost compusă de Viky Red, Elena Moroșanu și Sickotoy, producția este realizată de Viky Red și Sickotoy, iar versurile sunt scrise de Elena Moroșanu.

See Also

Conceptul clipului a fost realizat de NGM Creative, DOP – Alexandru Mureșan, edit – @bmabid (Alexandru Chițu).

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top