Now Reading
Celine Dion & Steve Aoki – remix senzațional pentru “My heart will go on”

Celine Dion & Steve Aoki – remix senzațional pentru “My heart will go on”

Nu vom uita niciodată minunatul cântec „My heart will go on”, celebra piesă lansată de Celine Dion și inclusă pe coloana sonoră a grandiosului film Titanic din 1997. Acum, 20 de ani mai târziu, Celine Dion a făcut echipă cu un colaborator neașteptat pentru o versiune de remix complet inedită.

Marți seară, Celine și Dj-ul EDM Steve Aoki au prezentat o nouă față a cântecului în timpul concertului caritabil de susținere a Grupului Hakkasan din OMNIA Nightclub, Las Vegas. Într-un videoclip surprins de o persoană din public, Aoki se află în cabina lui de DJ în timp ce Dion dansează și cântă fantastic. Dion începe cântecul ca de obicei, dar spre sfârșit, Aoki îi dă un nou sound,  ceea ce este cu adevărat un must-watch.

Ca întotdeauna, cântăreața a arătat uimitor. Pentru această prestație, artista a ales o salopetă din paiete din argint, care i-a completat perfect mișcările de dans.

Concertul a fost organizat în sprijinul victimelor atentatului devastator din Las Vegas, de luna trecută, din cadrul Festivalului Recoltei Route 91. Evenimentul a inclus, de asemenea, și alți artiști precum Tiësto, Zedd, Kaskade, Party Favor, Cash Cash și Lil Jon. Suma adunată a fost de peste 1.000.000 de dolari obținuți din donații și vânzări de bilete.

See Also

 

https://www.youtube.com/watch?v=3DflRo_Vids&feature=emb_logo

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker