Now Reading
Alina Eremia și Nane își transformă sufrageriile în club! Ascultă noul lor hit,

Alina Eremia și Nane își transformă sufrageriile în club! Ascultă noul lor hit,

Alina Eremia rămâne aproape de fani și de cei dragi în această perioada în care #StămAcasă și lansează o super piesă în colaborare cu Nane.

“BRB” este o invitație la cel mai tare party on-line la care poate participa oricine are un telefon sau un laptop, din propria sufragerie. Fanii sunt invitați  dea join in și  se distreze alături de prietenii celor doi: artiști, influenceri, vloggeri sau fotografi.

Gândită inițial  o piesă de club și distracție cu prietenii, ceea ce relevă și versurile, nouă colaborare  Alina Eremia & Nane a fost rapid regândită și transformată într-un mare party on-line adaptat situațieidupă cum spune chiar artista:

Discutam cu Nane  facem o colaborare de acum 2 ani! În urmă cu câteva luni, am intrat în studio și piesă BBR a ieșit din prima sesiune. A fost vibe-ul potrivit, ne-am completat bine pe parte de songwriting, iar la producție, Costi Dominteanu (4You) și Alex Cotoi au făcut o treaba minunată. A decurs super natural. De atunci circulau veștile  pandemia se va răspândiașa  am regândit conceptul de party de club și am dat cea mai cool petrecere online! În videoclipul piesei, am recreat atmosfera de club acasă și am rugat câțiva oameni care îmi sunt dragi  ni se alăture, din sufrageria lor. Împreună cu Alex Mureșan și Raluca Netca, cu care am colaborat pentru clip, am redat realitatea actualăAșa , eu sper cât mai mulți oameni  dea join în și  între în atmosfera piesei.”

See Also

Piesa nu este deloc o surpriză, cei doi având o chimie puternică evidență la nivel muzical, dar și aceleași gusturi în materie de muzică, lucru confirmat și de Nane:

Îmi doream foarte mult  fac o piesă cu Alina Eremia și pe care  o lansăm, spun asta pentru  în trecut am mai făcut piese împreună în diverse sesiuni, dar care nu au apucat  fie lansate. Erau piese marfăînsă cred  pe cele pe care le-am făcut acum sunt și mai marfă. BRB este o piesă care a ieșit în urmă unei sesiuni pe care am avut-o cu Alina în urmă cu aproximativ două luni. Am lucrat foarte ușor cu ea sparge  artistaîmi place foarte mult timbrul ei, este o față cu care lucrez foarte ușor, o artista cu care am chimie, căci majoritatea pieselor pe care le am făcut împreună au ieșit foarte, foarte repede. Asta înseamnă  ne plac aceleași lucruri sau  avem aceleași gusturi muzicale. Ar mai fi de menționat , de fiecare dată când fac sesiuni de writing cu Alina sau doar producing, simt nevoia  o atrag mai mult într-o zona de RnB decât într-o zonă de Pop“.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker