Now Reading
Teatrul Nottara caută spectatori fantastici!

Teatrul Nottara caută spectatori fantastici!

Din 10 aprilie, Teatrul Nottara lansează o campanie interactivă între actori și public! 

Noi, actorii Teatrului Nottara eram obișnuiți să ne întâlnim cu voi, spectatorii noștri, în fiecare săptămână, în sala de spectacol. Din cauza situației COVID-19, atât noi, cât și voi trebuie să #stămacasă. Ne pare rău că nu putem fi pe scenă cu voi în sală, dar, în momentul de față, acest lucru este spre binele vostru, al nostru, al tuturor.
Acest „impediment” nu ne blochează creativitatea, ci, dimpotrivă, ne motivează să fim mai creativi, să folosim tehnologia în scopuri artistice, astfel încât să ne putem reîntâlni sub o altă formă. Fantastică!
Prin proiectul #cei3fantastici ne propunem să creăm un cadru inedit între noi, actorii Teatrului Nottara, si voi, spectatorii noștri.
Un cadru intim, o întâlnire în care ne dorim să intrăm în dialog cu voi, să râdem împreună, să vorbim despre teatru și culisele sale, să vă provocăm la discuții pe marginea unor teme care ne interesează, să ne deconectăm de la atmosfera de panică din jurul nostru.

CE TREBUIE SĂ FACEȚI?
Trebuie să urmăriți pagina de Facebook a Teatrului Nottara, unde vor fi anunțați actorii care vă vor da întâlnire în zilele de vineri, sâmbătă și duminică de la ora 19:00.
Toți vă vor adresa câte o întrebare. Lăsați răspunsul printr-un comentariu la postarea respectivă de pe pagina de Facebook a Teatrului Nottara, din care vor fi aleși trei spectatori cu cele mai interesante răspunsuri. Aceștia își vor întâlni actorul preferat vineri, 10 aprilie, începând cu ora 19:00.

CUM ARE LOC ÎNTÂLNIREA?
Instalați-vă gratuit aplicația ZOOM (pe telefon, tabletă sau laptop), creați-vă un cont și veți fi contactați pentru a intra live cu actorul vostru preferat.

CÂT DUREAZĂ ÎNTÂLNIREA?

Durează aproximativ 40 de minute, dar, cum în teatru actorii sunt obișnuiți să improvizeze, vom vedea în funcție de cum evoluează lucrurile.

CE URMEAZĂ DUPĂ?

See Also

1. Va fi realizat un montaj cu cele mai interesante întâlniri ce va fi postat pe pagina de Facebook pentru ca atmosfera bună să ajungă la cât mai mulți dintre voi.
2. Toți spectatorii care participă la întâlnirile online, atunci când actorii se vor putea reîntoarce pe scenă, vor primi o invitație dublă la un spectacol în care joacă actorul lor preferat, iar după reprezentație se vor putea întâlni și personal.

NU VĂ PRICEPEȚI LA PARTEA TEHNICĂ?

Nicio problemă! Veți fi îndrumați pas cu pas, astfel încât să vă puteți bucura de fantastica voastră întâlnire cu actorii Nottara.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top