Now Reading
NOU! InSTAR show live pe Instagram

NOU! InSTAR show live pe Instagram

Dintotdeauna ne-au plăcut proiectele ambițioase, dar și să lansăm diferite concepte interactive pentru cititori, public și artiști sau oameni din diferite domenii. Și cu toții știm că Instagramul a luat o amploare din ce în ce mai mare atât în online, cât și în interacțiunea din cotidian, mai ales în vremuri mai dificile, când comunicarea este mai importantă decât oricând.

#stăm_acasă, dar creăm conținut, interacționăm cu oamenii care ne plac și comunicăm cu voi – acestea au fost cele 3 criterii de la care am pornit în construirea noului nostru proiect, InSTAR show.

InSTAR show, găzduit și moderat de Claudiu Ciubotaru (co-fondatorul și cyborg-head-ul Star Gossip Magazine) aka WorldofClaudiu pe Instagram, va fi un dialog deschis între noi și invitații noștri, din care nu vor lipsi jocurile interactive, probleme din cotidian ce vor fi dezbătute și multă voie bună.

Primele două invitate ale noastre sunt și două bune prietene ale revistei, respectiv Maria Andreea – artista latino caliente care face furori cu cel mai recent single al ei, “Morena”, și Navi – artista cu sufletul în versuri și zâmbetul mereu pe buze.

Cu Maria ne întâlnim mâine, 9 aprilie, de la ora 19.30, pe contul de Instagram WorldofClaudiu, iar cu Navi, vineri, 10 aprilie, tot de la 19.30, pe același cont de Instagram.

See Also

Stay tuned și urmăriți InSTAR show Live pe Instagram! Să nu uităm niciodată să zâmbim! 

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker