Now Reading
Dragoș Moldovan lansează prima piesa de când a câștigat Vocea României – “Cândva, undeva”.

Dragoș Moldovan lansează prima piesa de când a câștigat Vocea României – “Cândva, undeva”.

Dragoș Moldovan, câștigătorul celui de-al nouălea sezon Vocea României, a revenit cu primul single de după finala concursului. Piesa se întituleazăCândva, undeva” și este compusa intergral de către artist.

“Melodia *Cândva, undeva* este prima melodie de după Vocea și este prima melodie de pe albumul ce urmează a fi lansat. Totodată, este și prima piesa scrisa de mine vreodată, asta însemnând sunt deja câțiva ani de când am compus-o”, a declarat Dragoș Moldovan.

 

Dragoș Moldovan este originar din Timișoara, unde a studiat la Liceul de Muzica, iar în prezent este student la Facultatea de Muzica, unde studiază chitara. Pe lângă muzica, Dragoș este foarte atașat de animale, el fiind și dresor de căini. Dragoș este și solistul trupei Pandora, alaturi de care a lansat în urma cu o luna melodia “Așa cum sunt“.

See Also

Pandora s-a format în anul 2010 la Timișoara și abordează stilul hard’n’heavy. În cei 10 ani de activitate a cântat în cadrul multor festivaluri de renume din România, Pandora devenind un nume puternic în heavy metalul din vestul țării.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker