Now Reading
Ester Peony lansează piesa „Me Pone Loca”

Ester Peony lansează piesa „Me Pone Loca”

Ester Peony lansează „Me Pone Loca”, un single fresh pentru cei care și-au găsit sufletul pereche și își pun sentimentele pe tavă.
„Me Pone Loca” este despre cei care găsesc cel mai dulce „parfum” din lume, cel al iubirii și își dau frâu liber sentimentelor, pentru că nimic din ce au trăit până acum nu seamănă ca intensitate și esență.

„«Me Pone Loca» este o melodie inspirată din emoția pură și inocentă pe care o trăim atunci când ne îndrăgostim. Plănuiesc să lansez lunar câte o piesă, iar «Me Pone Loca» face parte din viitorul meu album, «Limes and Sugar». Toate piesele vor gravita în jurul iubirii, emoțiilor dulci-amare și women empowerment”, declară Ester.

Piesa este compusă de către artistă alături de Alexandru Șerbu și Ioana Badea Victoria și produsă de Alexandru Șerbu.

 

See Also

Ester Alexandra Crețu, cunoscută ca Ester Peony, și-a descoperit pasiunea pentru muzică încă din copilărie, atunci când locuia împreună cu familia sa în Montreal, Canada. În 2014, Ester începe să compună muzică pentru artiști precum DJ Rynno, Sylvia, Tamy și Pepe. În iarna aceluiași an, artista lansează alături de Ana Baniciu, Puya, Doddy, Vescan și Mahia „Cuminte de Crăciun”, iar un an mai târziu, lansează primul single din carieră, „Sub aripa ta” (feat. Vescan), și adună peste 17 milioane de vizualizări pe YouTube. La începutul anului 2018, lansează „Dig it”, un EP ce conține patru piese: „On My Way”, „So Fine”, „Leaving Tomorrow” și „Dig It”.
În anul 2019, artista câștigă Selecția Națională la Eurovision cu piesa „On A Sunday” ce a adunat un total de 65 de puncte din partea juriului, dar și din partea publicului. Tot în același an, Ester Peony lansează single-ul „7 Roses”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top