Now Reading
Mabel Yeah, primul artist Cat Music Latin, lansează „Trabajo”

Mabel Yeah, primul artist Cat Music Latin, lansează „Trabajo”

După succesul internațional al label-ului extern din Spania, Cat Music își ține promisiunea făcută artiștilor locali și face primul pas către America Latină, lansând primul proiect al unui artist independent din Venezuela. Astfel, Mabel Yeah este primul artist semnat Cat Music Latin. Piesa „Trabajo” este disponibilă de astăzi pe platformele digitale de streaming în toată lumea.

Cu un ritm latino senzual, elemente dembow și versuri în limba spaniolă, „Trabajo” este perfectă pentru nopțile fierbinți de vară. Single-ul este compus de artistă alături de Raúl Ponce, Jesús Martínez și Andrés Gaarn, care a fost, de asemenea, cel care a realizat producția piesei. „Trabajo” este însoțită de un videoclip plin de sex appeal, în care Mabel dezvăluie o atitudine jucăușă și îndrăzneață. Clipul este regizat de Karen Bompart și filmat într-o zonă de construcție foarte cunoscută din Caracas.

 

În vârstă de aproape 20 de ani, Mabel Yeah, una dintre cele mai cool și energice apariții pe scena muzicală din Venezuela, este pasionată de muzică dintotdeauna. De-a lungul timpului, Mabel a colaborat cu OmarKoonze pentru „Vivo Mi Camino”, apoi au urmat piese precum „Imaginadome”, „No Volveras”, „Dame un Beso” și „Complicado”. În urmă cu opt luni, artista a lansat împreună cu Annybell și Dani Barranco single-ul „Oscuridad”.

See Also

Cat Music este cel mai important label din România, cu peste 9.000 de piese publicate și deține cel mai puternic canal de YouTube din Europa Centrală, de Est și Rusia, cu peste 6 milioane de abonați și peste 6 miliarde de vizualizări. Cu zeci de artiști semnați, casa de discuri a lansat de-a lungul timpului hit-uri internaționale precum „Claro Que Si” (Juan Magan x Mohombi x Yasiris x Hyenas), „Vita bella” (Havana), „The Violin Song” (Monoir & Osaka feat. Brianna), dar și piese-fenomen: „Dragostea din Tei” (O-Zone), „Stereo Love” (Edward Maya), „Mamma Mia”, „He’s Italiano” (Elena), „Zaleilah” (Mandinga) sau „Amor” (Kamelia).

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker