Now Reading
Sam Smith & Demi Lovato – “I’m ready”

Sam Smith & Demi Lovato – “I’m ready”

Sam Smith și Demi Lovato au lansat ieri noul single  “I’m ready”, împreună cu un videoclip muzical regizat de Jora Frantzis, ce include coregrafii de la Sean Bankhead și îi prezintă pe cei doi cu medalii la gât.

 

 

 

Smith programase să își lanseze noul album, denumit anterior To Die For, pe data de 1 mai. Datorită continuării pandemiei COVID-19, acesta a amânat lansarea și și-au anunțat intenția de a schimba titlul – deși noua dată și noul nume nu au fost încă anunțate. “M-am gândit foarte mult în ultimele săptămâni și simt că titlul albumului meu și lansarea iminentă nu sunt adecvate”, a scris Smith într-o declarație, “așa că am ajuns la decizia de a continua să lucrez la album și să aduc unele modificări și completări importante. ”

See Also

Tracklist-ul inițial al albumului includea Dancing With a Stranger,” “How Do you Sleep?,” “To Die For,” “I Feel Love,” “Promises,” și “Fire on Fire”. Potrivit unui comunicat de presă, noua înregistrare va include, de asemenea, „I’m ready”.

La începutul acestui an, Demi Lovato lansat single-ul ei de debut „Anyone”, în cadrul Premiilor Grammy, urmat de lansarea piesei „I Love You”. Ea a cântat și imnul național la Super Bowl LIV. Ultimul album al Lovato este cel din septembrie 2017, “Tell me you love me”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top