Acum citește
Julie Mayaya lansează coverul spulberător „Say something”

Julie Mayaya lansează coverul spulberător „Say something”

După lansarea inedită, printr-un concert live, în sufragerie, a primului său EP, „Haters”, Julie Mayaya lansează astăzi un cover spulberător pentru una dintre cele mai bune piese românești din anii ’90, lansată în original de Laurențiu Cazan, „Say something”. Piesa este inclusă pe albumul Haters și beneficiază de un featuring de succes cu chitaristul Marius Pop.

 

Despre lansarea „Haters” prin intermediul concertului live în sufragerie, Julie a declarat :

Eu sunt un artist de live, pe care studioul il inhiba. Energia mi-o iau intotdeauna de la public si de la oamenii din trupa. Vizionand concertul, dorul de scena si de public a devenit si mai mare si mai putin suportabil. Insa, trebuie sa dam dovada de solidaritate si sa contribuim cu totii la impiedicarea raspandirii virusului, stand acasa.

Vezi și

Sper ca acest concert sa bucure cat mai multi ascultatori si sa ii scoata, chiar si pentru o ora, din rutina in care acestia se afla de cand sunt in izolare

Julie Mayaya este câștigătoarea Vocea României 2012, jurat în emisiunea Cântă acum cu mine, iar recent a lansat, printr-un spectacol live de senzație la Constanța, show-ul tribut Tina Turner. Este una dintre cele mai bune voci feminine din România, lucru reliefat de fiecare dată în cadrul concertelor sale live.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus