Now Reading
5 artiști de la care încă așteptăm un nou album!

5 artiști de la care încă așteptăm un nou album!

Chiar dacă toată planeta se află intr-o stare destul de nasoală, anul acesta am avut parte și de cateva surprize și momente fericite datorită lansărilor de noi materiale din partea a unor artiști apreciați de milioane de fani din întreaga lume!

Săptămâna aceasta, desigur, aduce cu sine lansarea legendarului nou album al lui Fiona Apple, “Fetch the Bolt Cutters”. Albumul, pentru care am așteptat 8 ani, are potențial să fie cea mai apreciată lansare a anului. Totul la doar o săptămână după ce The Strokes au lansat un nou album, “The New Abormal”, ultimul fiind lansat în 2013. La începutul anului, fanii au fost delectați cu LP-uri mult așteptate din partea vedetelor pop Selena Gomez, Justin Bieber, Grimes și primul LP al trupei Joy Electronica.

Cu toate acestea, există încă o mulțime de artiști de la care nu am auzit nimic de ceva vreme. Iată cei 5 artiști de la care așteptăm cu nerăbdare, noi albume:

Gotye (ultimul album: Making Mirrors, 2011)

Wally de Backer a fost un cant-autor australian destul de prolific cu un public indie, chiar și înainte de debutul cu piesa „Somebody that I used to Know” alături de Kimbra. Piesa a devenit #1 peste noate in Top HOT 100 și i-a adus lui Gotye un premiu Grammy pentru piesa anului. Chiar dacă Backer a contribuit la o serie de proiecte musicale în ultimii ani (Martin Johnson – The Night Game, producătorul albumului din 2016 a lui Bibio – A Mineral Love), noi tot sperăm sa auzim un nou album Gotye, cat mai curând! Mai ales ca ne apropriem încet de aniversarea a unul deceniu de la lansarea ultimului său album!

Daft Punk (ultimul album: Random Access Memories, 2013)

Guy-Manuel și Thomas nu au fost chiar invizibili în scena pop de la lansarea ultimului album. Cel mai recent proiect fiind cu The Weeknd pentru EP-ul Starboy la sfârșitul lui 2016. Cu siguranță vor fi primiți cu brațele deschise cand se vor întoarce și dacă anul acesta Coachella a fost anulat, sperăm să-i revedem la anul cel târziu.

Disclosure (ultimul album: Caracal, 2015)

Au trecut cinci ani de când duo-ul britanic a lasant un album. Au produs câteva piese în colaborare cu Khalid – inclusiv hit-ul #3 in Peaking Hot 100 “Talk” dar si single-uri precum “Extasy” și “Tondo”. Cu toate astea, ne așteptam să revină foarte curând, mai ales ca în această perioadă de autoizolare, avem nevoie să dansăm!

See Also

Adele (ultimul album: 25, 2015)

Ultimul album (25) lansat de Adele în 2015 a câștigat “Albumul anului” la Grammy Awards; cel dinainte, 21, la fel! Ambele LP-uri au avut un succes imens! Cu toate acestea, ne apropriem de jumătate de deceniu de la ultimul material discographic a superstarului britanic. 26 se zvonea că urma sa fie lansat in 2019, insă cel mai recent zvon spune ca 2020 este anul câștigător! Să sperăm!

Rihanna (ultimul album: Anti, 2016)

Cel mai lung decalaj dintre albumele Rihanna continuă. Deși au trecut doar puțin peste patru ani de la ultimul album lasant, Anti în 2016; și ca să fim sinceri, nu este cea mai lungă așteptare de la un artist care a lansat câte un album în fiecare an din cariera ei, această așteptare se simte interminabilă. RiRi a fost ocupata cu proiectele ei pentru Fenty și porbabil de asta nu exista incă o data fixate pentru lansarea următorului album. Poate că anul acesta este anul în care ne vom bucura de piesa noi din partea artistei!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top