Now Reading
Evanescence lansează videoclipul piesei “Wasted on You”!

Evanescence lansează videoclipul piesei “Wasted on You”!

A trecut mult timp, o eternitate în lumea muzicii, de când Evanescence a lansat un album. Nouă ani ca sa fim mai preciși. Dar Amy Lee și gașca s-au întors!

Evanescence ne oferă un mic preview al celui de al 5-lea album al trupei “The Bitter Truth” cu noul single “Wasted on You“! Piesa are și un videoclip filmat în izolare. Trupa va lansa albumul în cursul anului 2020.

Chiar dacă autoizolarea și distanțarea socială față de COVID-19 au oprit majoritatea producțiilor de filme, inclusiv a videoclipuri muzicale, unii artisti, precum Evanescene, au găsit o modalitate de a crea vizualuri potrivite pentru piesele lor chiar și atunci când sunt blocați in casă!

Vineri, trupa a lansat „Wasted on You”, prima piesă de pe următorul lor album “The Bitter Truth”, împreună cu un videoclip care ne arată cum se descurcă fiecare membru al trupei cu singurătatea din izolare. Chiar dacă piesa nu a fost inspirată de această perioadă a pandemiei, se potrivește foarte bine cu starea generală de frustrare pe care majoritatea dintre noi o simțim din cauza faptului ca stăm izolați în casă.

Am înregistrat piesa până când nu am mai putut intra în studio. Astfel am terminat-o de la distanță prin partajarea de fișiere și prin convorbiri la telefon. Încă scriem și avem mult de lucru pentru acest nou album, dar de această dată vrem să lansăm melodiile individual, pe măsură ce le finalizăm” a declarat Amy Lee

“I don’t need drugs/I’m already six feet low/I’m wasted on you/Waiting for the bitter truth,”. Așa începe piesa cu vocea solistei Amy Lee, purtând semnătura ei vocală de soprano. Piesa creșe și devine puternică până când toate instrumentele trupei fuzionează și ne oferă sunetul lor gotic metalic, așa cum suntem obișnuiți. Sincer ne și lipsea, mult!

See Also

Videoclipul „Wasted on You” a fost filmat în întregime în izolare, prezentând imagini sumbre ale membrilor trupei din casele lor, în urma ordinelor de autoizolare la domiciliu. Acestea pot fi vazuți interpretându-și părțile din cântec în timp dezinfecteaza cumpăraturile și fac plimări păstrând regulile de distanțare socială.

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top