Now Reading
Puya – colaborare de senzație cu Andra și Guz

Puya – colaborare de senzație cu Andra și Guz

Puya, Andra și Guz s-au întâlnit la studio înainte de criza provocată de pandemia de coronavirus, unde au creat melodia “Dorul”. Versurile peisei îți ating toate moleculele sufletului… pentru că… cine nu suferă în aceste vremuri teribile de #dor?!… Departe de părinți, bunici, prieteni, colegi de școală, facultate sau serviciu… fără să ne întâlnimi, să ne îmbrățișăm… Videoclipul melodiei “Dorul” a fost filmat în perioada stării de urgență, însă, au spus cei trei artiști, au fost respectate condițiile de siguranță impuse de autoritățile din România.

“Cred că acum, mai mult ca niciodată românii au nevoie de unire. Acum, când au trecut peste 100 de ani de la Marea Unire, noi suntem mai dezbinați ca niciodată. Împărțiți de social media sau mii de km în diverse grupulețe, uităm că avem același sânge, vorbim aceiași limbă, avem aceiași tradiție și suferim cu toții de același dor de casă!

Piesa este un apel la unitate! Ca în celebra poezie folclorică românescă, unu-i moldovean (n..r: Guz), altul e muntean (n.r.: Puya) și altul ardelean (n.r.: Andra). E timpul să fim mândri că suntem români. (…). Acum, în 2020, e timpul să dăm generației noi din experiența acumulată în cei 20 și ceva de ani de muncă și să întindem o mână celor care sunt la început de drum”, a declarat rapperul Puya.

“«Dorul» este o piesă la care cred că vor vibra sufletele românilor, mai ales acum când au trecut atâtea săptămâni, ba chiar și sărbători importante, iar noi tot nu ne-am revăzut părinții. Nu aș fi crezut că o vom lansa într-o criză ca cea pe care o trăim acum și că piesa va căpăta aceste semnificații”, a mărturisit Andra

See Also

“M-am bucurat când Puya mi-a propus să colaborăm și am putut să contribui cu textul meu și vocea mea la o piesă foarte sinceră și dureroasă despre originile noastre”, a spus Guz.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top