Now Reading
Christian Eberhard lanseaza “Peste Bucuresti”, in colaborare cu Loredana

Christian Eberhard lanseaza “Peste Bucuresti”, in colaborare cu Loredana

Christian Eberhard si Loredana ne aduc o versiune moderna a traditionalei piese “Cristina”. Cu o interpretare aparte, Loredana ofera o noua infatisare Cristinei, alaturi de o productie dance realizata de Eberhard.

Eberhard si-a gasit pasiunea pentru muzica la varsta de 15 ani, cand, din camera lui, a inceput sa isi creeze propriile beat-uri. A urmat, apoi, sa accepte invitatiile promoterilor locali de a fi DJ in numeroase cluburi, iar la scurt timp dupa, Christian avea sa renunte la mixat pentru a se concentra exclusiv pe productie. De-a lungul timpului, el si-a lasat amprenta pe hituri precum “Poza de album” (Melina feat. Vescan) si “Iti va fi dor” (Doddy).

Loredana este unul dintre cei mai emblematici artisti din industria muzicala autohtona. Cu peste 30 de ani de cariera, cu piese emblematice precum “Buna seara, iubito”, “Lele”, “Zig-Zagga” si “Apa” si colaborari cu artisti din toate zonele muzicale, Loredana se numara printre artistii care au revolutionat industria muzicala romaneasca. Cunoscuta pentru show-urile energice cu productii spectaculoase,  prestatia artistica a divei a reusit sa cucereasca neintrerupt publicul si presa de specialitate.

See Also

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker