Now Reading
EXCLUSIV | EUROVISION PARTY LIVE ON FACEBOOK @STAR TALKS

EXCLUSIV | EUROVISION PARTY LIVE ON FACEBOOK @STAR TALKS

Fani Eurovision suntem de când ne știm. Am fost în vâltoarea evenimentului la Kiev, în 2017, am vizionat evenimentul în fiecare an, am interacționat cu o mare parte dintre concurenții care s-au întrecut în artă, prin toate materialele și interviurile exclusive realizate de-a lungul timpului.

Acum, pentru că interacțiunea există în principal în online, și pentru că arta trebuie să continue să dainuie, no matter what, v-am pregătit o surpriză uriașă!!

Marți, 12 mai, de la 19.30, vă dăm întâlnire live pe pagina noastră oficială de Facebook – https://www.facebook.com/stargossipro/ pentru un mare EUROVISION PARTY, împreună cu invitații noștri de seamă, Vasil – reprezentantul din Macedonia de Nord, Go_A – reprezentanții din Ucraina și Roxen – reprezentanta României la Eurovision 2020. Vom povesti, vom cânta și ne vom bucura. Totul LA SUPERLATIV! Într-un eveniment special, exclusiv pentru România și dedicat tuturor fanilor Eurovision! Găzduit de co-fondatorul revistei Star Gossip Magazine, Claudiu Ciubotaru, cel alături de care am inițiat seria de live-uri pe Instagram și Facebook, cu personalități din diverse domenii, care s-a bucurat de un real succes. 

Vasil Garvanliev (născut la 2 noiembrie 1984 în Strumica, SR Macedonia, SFR Iugoslavia), este o vedetă prodigioasă pentru copii din Macedonia, solist de cor, cântăreț de operă clasică și cântăreț de pop. El este cunoscut sub numele de artist Vasil. Trebuia să reprezinte Macedonia de Nord cu melodia „You” în Eurovision Song Contest 2020 de la Rotterdam, înainte ca spectacolul să fie anulat.

See Also

Go_A este o trupă electro-folk din Ucraina, care a fost constituită pentru a reprezenta Ucraina în Eurovision Song Contest 2020 la Rotterdam, Olanda, cu melodia “Solovey“. În urma anulării concursului 2020 din cauza pandemiei coronavirusului, a fost anunțată că trupa va reprezenta țara în 2021.

Larisa Roxana Giurgiu (născută în 5 ianuarie 2000 la Cluj-Napoca), cunoscută profesional ca Roxen, este reprezentanta României la Eurovision 2020, cu piesa “Alcohol you“.  Ca artistă a casei de discuri Global Records, s-a remarcat prin colaborarea cu Sickotoy pe „You Don’t Love Me” (2019), piesă care a ajuns pe locul 3 în Airplay 100 și a fost difuzată pe posturile de radio ale altor câteva țări. Roxen a fost confirmată ca fiind reprezentanta României la Concursul Muzical Eurovision și în 2021.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top