Now Reading
Delia anunţă primul concert drive-in din România, “Cum era”

Delia anunţă primul concert drive-in din România, “Cum era”

Delia a anunţat ieri  organizarea primului concert drive-in “Cum Era” pe 31 mai la Romexpo la ora 20:00. Face parte dintr-un turneu naţional, care ar putea duce experienţa concertelor Drive In şi în alte oraşe. Deja am văzut astfel de evenimente organizate şi în alte ţări afectate de pandemie. Biletele la eveniment vor fi puse în vânzare în curând.. “Cum era” este, de altfel, şi numele celei mai noi piese a artistei, lansată în aprilie în colaborare cu Nane. Este un track nostalgic dar dansabil, cu elemente de trap.

 

Nimeni nu a mai organizat până acum concerte drive-in în ţara noastră, deci va fi ceva deosebit şi nou.

Romexpo prezintă un spaţiu mare de desfăşurare, iar fanii vor putea veni în maşină şi rămâne în automobil pe durata concertului. Astfel vor respecta distanţarea socială recomandată de autorităţi. Rămâne de văzut ce număr maxim de persoane va fi admis şi dacă e cazul de limitări de gen.

Muziciana, care este şi jurat iUmor va participa la episodul următor al emisiunii de pe Antena 1 prin apel video pe Zoom, respectând normele puse în vigoare de autorităţi, care au pus pe standby filmările noi la emisiune.

See Also

Anul a început în forţă pentru Delia, care a lansat o piesă rock plină de zvâc, “Aruncă-mă” în ianuarie. Anul trecut am putut asculta hituri ale sale precum “Vreau la ţară”, dar şi colaborarea cu The Motans (“Rămâi”) şi “Să-mi Cânţi”.

Dacă evenimentul de la Romexpo iese bine, atunci aşteptaţi-vă să mai vedeţi show-uri de gen în ţara noastră în viitorul apropiat. Cinematografele drive in au fost la modă la un moment dat, dar concertele de acest tip reprezintă o raritate şi o noutate. În Danemarca şi Cehia au început deja să aibă loc festivaluri de genul. În oraşele Aarhus şi Praga s-au desfăşurat concerte şi un festival cultural la care publicul nu părăsea maşina.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top