Now Reading
AMNA colaborează cu Dorian Popa și lansează „Cealaltă ea”

AMNA colaborează cu Dorian Popa și lansează „Cealaltă ea”

După piese de succes precum „Banii” și „Nu poți să mă uiți”, care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube, AMNA colaborează din nou cu Dorian Popa și lansează „Cealaltă ea”, un single ce are la bază o poveste între el, ea și „cealaltă ea”.

Compusă și produsă de către artistă împreună cu Robert Toma și Alex Parker, piesa „Cealaltă ea” scoate la suprafață două lucruri esențiale în iubire: timpul și sincronizarea perfectă. Iubirea nu își alege un moment perfect, ci pur și simplu se întâmplă, iar atunci când apare în viața ta, ori ești pregătit să o primești, ori nu.

„Este extraordinar cum vocile noastre se îmbină de fiecare dată și avem această chimie muzicală puternică. «Cealaltă ea» este a treia colaborare cu Dorian, în care am foarte mare încredere. Piesa este despre women empowerment, despre acele femei care nu acceptă să fie trei în relație, care se respectă și merg înainte, pentru că merită mult mai mult. Pentru videoclip, am mers la mare, a fost un moment impresionant. Îmi era foarte dor să simt că îmi reiau viața de dinainte de carantină, să îmi văd echipa și să lucrăm din nou ca înainte”, povestește AMNA.

See Also

Videoclipul, în regia lui Silviu Mîndroc, a fost filmat într-un cadru romantic, la malul Mării Negre. Protagoniștii clipului sunt AMNA și Dorian Popa, iar frumoasa artistă joacă rolul femeii îndrăgostite, care nu acceptă ca bărbatul pe care îl iubește să o mai poarte încă în gândurile sale pe „Cealaltă ea”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top