Now Reading
Artiștii Eurovision 2020 s-au reunit pentru “Love shine a light”

Artiștii Eurovision 2020 s-au reunit pentru “Love shine a light”

Starurile Eurovision din trecut și din prezent s-au reunit pentru un spectacol de sărbătoare, ieri noapte, când ar fi trebuit să aibă loc, la Rotterdam, finala celei de-a 65-a ediții a competiției muzicale care anul acesta a fost anulată din cauza pandemiei mondiale.

Evenimentul virtual global a prezentat mesaje de încurajare din partea artiștilor, clipuri din cântece care ar fi concurat în acest an și spectacole la distanță. De la o plimbare a Marijei Serifovic  – care a adus Eurovisionul în Serbia în anul 2007, cu piesa Molitva, pe străzile pustii din Serbia,   până la o apariție surpriză a legendarului Bjorn Ulvaeus din trupa ABBA și apariții surpriză ale lui Mans Zelmerlow și Netta Barzilai, ambii câștigători de Eurovision în 2015, respectiv 2018.

Show-ul live s-a încheiat cu piesa Love Shine A Light, cântecul câștigător al Regatului Unit din 1997, interpretat de Johnny Logan,  cântată acum de toți cei 41 de concurenți din acest an, împreună cu Katrina Leskanisch, lidera trupei Katrina & The Waves.

Totodată, a fost dezvăluit faptul că Eurovision Song Contest va reveni în 2021, la Rotterdam, Olanda.

See Also

Iar piesa Waterloo a fost desemnată drept piesa favorită a fanilor Eurovision din toate timpurile.

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker