Now Reading
„Mi suerte”: Cel mai nou single lansat de Yasiris

„Mi suerte”: Cel mai nou single lansat de Yasiris

După ce a colaborat pentru prima oară cu Jacobo Ostos pentru „Jangueo”, Yasiris continuă călătoria muzicală internațională alături de Cat Music Latin și lansează „Mi suerte”, o piesă de suflet pentru cei care au trăit o poveste de iubire, dar norocul nu a fost de partea lor. Compusă de Yasiris și produsă de David Marley, „Mi suerte” este despre o iubire ce s-a consumat prea repede, iar fericirea a trecut și a făcut loc durerii. Deși artista cântă despre o decizie asumată, bazată pe povești reale, de cele mai multe ori nu îi poți dicta inimii când să nu mai iubească.

„«Mi suerte» este despre durerea provocată de o despărțire inevitabilă. Pentru că, din păcate, aproape fiecare dintre noi ajunge în acea situație la un moment dat, trebuie să avem puterea să acceptăm că legătura care a unit cuplul, se poate rupe, iar cel mai bine este să mergem mai departe. Versul «Maldita sea mi suerte» descrie foarte bine întreaga piesă și acel sentiment când vrei să vezi pe cineva, deși ți-ar face și mai mult rău. De aceea, trebuie să acceptăm că o relație se poate încheia și să nu ramânem blocați”, declară Yasiris.

Yasiris (Alba Yasiris Almonte Díaz), a devenit cunoscută odată cu participarea sa și câștigarea concursului „Gana Con Tu Voz”. La scurt timp după ce a intrat în portofoliul Cat Music Spain, artista a lansat primul single din carieră: „Hasta Manana (Mmm)”, feat. Ilinca, reprezentanta României la Eurovision Song Contest 2017. A urmat apoi colaborarea cu Juan Magan, Mohombi și Hyenas pentru „Claro Que Si”, hit care a fost no.1 în România în topurile de specialitate  si a adunat peste 13,500,000 de stream-uri la nivel mondial pe platformele digitale. „Dame” este a doua colaborare a artistei cu Hyenas, ce a adunat peste 4 milioane de vizualizări pe YouTube.

See Also

În vara lui 2019 lansează alături de Isasi B. și Bella Santiago „Tu Perdición”, single ce a cucerit topurile muzicale din Spania. În urmă cu trei luni, artista a colaborat cu Jacobo Ostos pentru „Jangueo”, single ce recent a fost nominalizat la  premiile muzicale Urban Music Awards în Spania.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker