Now Reading
Andreea Bălan lansează „Am crezut în basme”, o piesă emoționantă cu un videoclip emoționant

Andreea Bălan lansează „Am crezut în basme”, o piesă emoționantă cu un videoclip emoționant

După „Inimă de fier”, un single cu un mesaj puternic adresat oamenilor care trec sau au trecut prin încercări ale vieții, Andreea Bălan lansează „Am crezut în basme”, o piesă ce dezvăluie etapele emoționale prin care un om trece atunci când suferința, neinvitată, își face loc în viața sa. Indiferent de motiv, pierderea iubirii este copleșitoare, iar experiența unei despărțiri este un carusel emoțional și nu există nicio modalitate de a ocoli acest adevăr.

Atunci când oamenii se îndrăgostesc, lumea prinde culoare și iubirea îi face să prindă aripi, însă atunci când basmul ajunge la final și aceștia se confruntă cu realitatea, realizează că finalul nu este cel cu care s-au obișnuit, și anume, cel fericit.

„Întotdeauna am cântat piesele care m-au reprezentat, inspirate din experiențele mele. Această piesă este o poveste pe care am trăit-o și o trăiesc în continuare, dar care în final, mă va face mai puternică. Sunt convinsă că foarte mulți oameni se vor regăsi. De aceea, este foarte important să ne dăm seama că până la urmă, durerea face parte din procesul vindecării. Și, mai ales, din viață!”, declară Andreea Bălan.

Compusă de către Ionuț (Popu) Bacula și Vlad Manolache, cu un videoclip în regia lui Vlad Roșca și Roxana Paulica, „Am crezut în basme” este o poveste sensibilă, ce o arată pe Andreea într-o serie de ipostaze emoționante, încărcate de metafore care prezintă fiecare pas al sufletului către vindecare: negarea, furia, speranța, regretul și acceptarea.

See Also

„Mi-a făcut plăcere să putem recrea în videoclip tabloul lui Picasso, Garçon à la Pipe. Momentul reprezintă înțelegerea mea și faptul că m-am pus și în locul celuilalt și am înțeles viziunea și sentimentele sale. Un cadru destul de dificil a fost acela în care am purtat rochia de mireasă din nou pentru a exprima acea etapă când începi o relație și te implici trup și suflet. Însă, din păcate, sunt momente în care ajungem la final, plini de «urme», iar inima este făcută bucăți. În acele clipe, devii mai puternic”, adaugă artista.

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top