Now Reading
Sickotoy lansează single-ul ”VKTM”, o super colaborare cu INNA și TAG

Sickotoy lansează single-ul ”VKTM”, o super colaborare cu INNA și TAG

Piesa a fost compusă de Breyan Isaac și Sickotoy (Alex Cotoi) și produsă de Sickotoy (Alex Cotoi).

Videoclipul futurist, sexy, cu ținute cool, dinamic și energic a fost regizat și filmat de Bogdan Păun și Alexandru Mureșan (NGM Creative), scriptul le apartine Andrei Marta si Cristinei Poszet (NGM Creative), Loops Production semneaza productia, iar echipa de beauty a INNEI a fost formată din Anca Buldur (make-up), Adonis Enache (hair), RDStyling (ținute).

”VKTM a fost o experiență foarte interesantă din punct de vedere muzical. Am colaborat cu Breyan Isaac, iar INNA, prin vocea și atitudinea ei, a ridicat piesa la un alt nivel. Sesiunea a fost mega FUN, ne-a dat libertate muzicală deplină. Mesajul piesei poate fi tabu în viața de zi cu zi, fiecare dintre noi are sentimente ce nu pot fi exprimate direct, dar vin și momente în care dai cărțile pe față și devii vulnerabil, o victimă a iubirii.

Beat-ul este puternic, plin de energie, și sper eu, a future club hit”, a spus Sickotoy.

See Also

”VKTM este acea piesă pe care am ascultat-o întruna pe repeat și abia așteptam să se lanseze, este una dintre preferatele mele! Dați volumul tare și bucurați-vă de dragoste și muzică”, a spus INNA.

”VKTM este una dintre acele piese unice la care am lucrat, este vulnerabilă, indulgentă, rebelă. Îți dă acel vibe pe care toți l-am simțit măcar o dată. Am avut plăcerea să lucrez la această piesă cu prietenii, deci e cu adevărat specială”, a spus TAG.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top