Now Reading
Mohombi & Klara Hammarström – The One

Mohombi & Klara Hammarström – The One

Mohombi, artistul și compozitorul multipremiat cu Discul de Platină și cu un premiu Grammy, revine cu cea mai nouă lansare intitulată “The One”, în colaborare cu Klara Hammarström. Klara este o artistă suedeză și, totodată, vedeta din reality show-ul suedez, “Familjen Hammarström”.

“The One” este scris de Mohombi, Yei Gonzalez, Arash și Laurell Baker, și reprezintă următorul single pe care Mohombi îl lansează după megahitul “Hello” — o piesă ce i-a adus artistului statutul de dublu premiat cu platină în țara sa de baștină, Suedia. Pentru acest nou single, Mohombi face echipă cu Klara Hammarström, o artistă care a ajuns în luminile reflectoarelor în anul 2019 prin intermediul hitului său de debut, “You Should Know Me Better”. “The One” este o baladă romantică în care este înfățișată puterea pe care ne-o dă dragostea. Vocea angelică a Klarei oferă un plus de emoție versurilor atât de simple, dar pure.

“Să rămâi împreună cu persoana iubită nu se întâmplă din senin, și nici realizarea de a avea o relație cu adevărat fericită. Se întâmplă multora dintre noi să credem că ne-ar fi mai bine alături de altcineva. Trebuie să iubești, să respecți, să lupți, în pofida tuturor obstacolelor – asta facem. Nu vom ceda, nu vom renunța. Vom rămâne împreună. Tu ești persoana potrivită pentru mine!”, ne relatează Mohombi despre melodie.

 

See Also

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top