Now Reading
Teatrul “Maria Filotti” Brăila demarează proiectul TMF Estival

Teatrul “Maria Filotti” Brăila demarează proiectul TMF Estival

După o perioadă dificilă și frustrantă atât pentru spectatori, cât și pentru teatru, TMF Brăila vine , în sfarșit, cu o veste bună !
La propunerea colectivului artistic și acceptată cu o mare deschidere și satisfacție de către conducerea Primăriei Braila , începand cu 20 iunie va fi lansat și derulat proiectul TMF ESTIVAL! Spațiul convenit de comun acord este parcarea de pe strada Mihai Eminescu colț cu Mihai Sebastian , unde va fi amenajată o scenă profesionistă, modernă și perfect funcțională, chiar și pentru spectacole cu montări deosebite.
Spectacolele cuprinse în TMF ESTIVAL vor fi prezentate săptamânal , de regulă sâmbata, începand cu ora 20.30. Acest proiect este gândit și organizat cu strictețe, respectând toate normele de protecție atât pentru spectatori, cât și pentru personalul teatrului. Perimetrul va fi delimitat și protejat, se va respecta regula distantării fizice, se vor asigura materiale de igienizare, iar accesul publicului se va face gratuit. Pentru o protecție și securizare in plus a spectatorilor dar și pentru păstratea standardelor artistice ale spectacolului de teatru, se vor emite invitații , în limita locurilor amenajate . Invitațiile vor fi emise de Agenția teatrală și vor fi personalizate cu sector și rând.
Proiectul TMF ESTIVAL va demara sâmbătă, 20 iunie ,de la ora 20, 30 , cu spectacolul REGELE GOL de Evgheni Șvarț, regia Lucian Sabados, iar invitatiile pentru această reprezentație pot fi ridicate de la Agenția teatrului , începând cu ziua de miercuri, 10 iuni, orele 12. 00.
Programul primei părți a acestui proiect ambițios și inedit va putea fi consultat pe site, facebook si Instagram- Maria Filotti -dar și la Agenția teatrală.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker