Now Reading
CONCERTUL CELINE DION DE LA BUCUREȘTI SE REPROGRAMEAZĂ PENTRU 25 IULIE 2021, BILETELE RĂMÂN VALABILE

CONCERTUL CELINE DION DE LA BUCUREȘTI SE REPROGRAMEAZĂ PENTRU 25 IULIE 2021, BILETELE RĂMÂN VALABILE

Concertul Celine Dion, ce urma să aibă loc pe 29 iulie la Arena Națională din București, va fi amânat în contextul pandemiei COVID-19. Evenimentul urmează a fi reprogramat pentru 25 iulie, anul viitor. Biletele achiziționate își păstrează valabilitatea.

Celine Dion a anunțat astăzi că turneul COURAGE WORLD TOUR va fi reluat în 2021. Datele inițial programate pentru anul acesta și amânate apoi din pricina COVID-19 au fost reprogramate pentru primavara anului 2021. Spectacolul din București este reprogramat în 25 iulie 2021.

Chiar am sperat să revenim pe scenă cândva anul acesta, dar nu este nimic mai important decât sănătatea și siguranta tuturor. Toată lumea a trecut printr-o perioadă atât de dificilă in timpul acestei pandemii, iar inima mea se îndreaptă spre toți cei care au suferit. Știu că până la urmă vom trece de asta împreună și vom recupera timpul pierdut. Îmi e dor de spectacolele noastre… abia aștept să cânt din nou cu voi toți. Aveți grijă de voi… ne vedem curând!”, a declarat Celine.

Pentru managementul artistei și organizatorii evenimentului, siguranta și sanătatea publicului sunt prioritatea numarul unu. COURAGE WORLD TOUR va reîncepe în primavara lui 2021 și se va desfășura în 32 de orașe din toată Europa până în vară, inclusiv în București.

See Also

Spectacolul Celine Dion de la București face parte din turneul “Courage World Tour” de promovare a albumului omonim, ce urma să cuprindă aproape o sută de orașe din întreaga lume. Artista a susținut deja 52 de concerte sold-out până în luna martie a acestui an. Evoluția răspandirii coronavirusului și măsurile de prevenție adoptate de autorități în ultimele săptămâni au determinat-o pe artistă să amâne partea Europeană a turneului, treizeci și patru de concerte din douăzeci și patru de orașe – inclusiv București – urmând a fi reprogramate anul viitor.

Biletele achiziționate pentru concertul Celine Dion cu data de 29 iulie 2020 își pastrează valabilitatea și vor putea fi folosite pentru acces în ziua reprogramării evenimentului, respectiv, în 25 iulie 2021. Participanții la eveniment beneficiază în continuare de toate drepturile conferite de biletul de acces achiziționat și se supun regulamentului organizatoruluitermenilor si conditiilor distribuitorului de bilete și dispozitiilor art.32 din OUG nr. 70 din 14 mai 2020.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker