Now Reading
Alexa Niculae se reinventează și lansează piesa “Acum x Niciodată”

Alexa Niculae se reinventează și lansează piesa “Acum x Niciodată”

Pe Alexa Niculae o cunoaștem în calitate de cântăreață, prezentatoare și actriță pe scenele de musical. Ați văzut-o pe scena musicalului Queen – “We will rock you”, la Sala Palatului.

Și-a pus talentul de textier la lucru și, în colaborare cu Mihai Alexandru, a scris versurile piesei “Yodel it”, care ne-a reprezentat la Eurovision acum 3 ani și care s-a clasat în top 10 (locul 7) în finala internațională și “Dear father”, cântată de Laura Bretan, care s-a clasat pe locul 2 anul trecut, în Selecția Națională.

Ați urmărit-o adresând întrebări de cultură generală oamenilor de pe stradă, în cadrul rubricii Vocea Poporului – Cronica Cârcotașilor.

Lucrează de 12 ani în televiziune și a reușit performanța să prezinte de două ori la Londra un concurs internațional de muzică numit Global Battle of the Bands.

See Also

Iar acum revine în atenția tuturor cu piesa “Acum x Niciodată”. Muzică și text Alexa Niculae. Orchestrația Magic Juice și Ciprian Lemnaru. O piesă despre situații în care trebuie să te decizi cât de serios te implici într-o relație.

Piesa am scris-o la câteva luni după ce m-am întors de la Kiev, unde am fost la Eurovision, în calitate de textier pentru piesa Yodel it. Toată experiența aceea m-a motivat foarte mult ca și songwriter. Sigur, treceam și prin niște experiențe personale care au contribuit la versurile create, dar am preluat și din experiențele prietenilor mei care treceau prin aceleași lucruri. Știi, când îți place de cineva, dar el sau ea nu e sigur/a de ce își dorește vis-a-vis de tine și ai vrea te lămurească și pe tine. Pe lângă asta, cred suntem o generație de oameni nehotărâți care, din mult prea multe opțiuni, alegem foarte greu, chiar dacă s-ar putea avem cea mai bună opțiune în față. Și o scăldăm, zic așa. Mi se pare piesa se ” pupă” cu ritmul vremurilor noastre prezente. Sper se vor și oameni rezoneze cu ea. Vreau le mulțumesc mult pe această cale și băieților care m-au ajutat la orchestrație și producție : Magic Juice și Ciprian Lemnaru. Ce zic, enjoy!, declară Alexa. 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top