Now Reading
Primul şi unicul târg educațional virtual cu universități și educatori din România – He.Ro VEF România

Primul şi unicul târg educațional virtual cu universități și educatori din România – He.Ro VEF România

Între 25-27 iunie, va avea loc ̦ ̂ ̦ cu universități și educatori din România – He.Ro VEF România.

Cât îți ia pregătirea? 1 minut să te înscrii și 15 secunde să ajungi la expoziție.

Te poți înscrie aici. Acces gratuit.  Exclusiv online. La un click distanță. Zeci de oferte educaționale. Discuții nelimitate.

Primii 500 de înscriși beneficiază de un voucher VIP.

Se întâlnesc…

Reprezentanți ai universităților din toată țara

Viitori studenți / masteranzi / doctoranzi

  • Zeci de Universități, sute de specializări
  • Peste 10.000 de vizitatori

Ce se întâmplă?

Universitățile își deschid porțile virtual pentru a le arăta viitorilor studenți ce le pot oferi și pentru a-i ajuta să facă una dintre cele mai importante alegeri din viață

Vizitatorii află, mai simplu și mai repede ca oricând, ce le oferă facultatea la care se gândesc să aplice și cum e să studieze acolo

Când? În 2 runde LIVE de întâlniri: 25-27 iunie și 4-5 septembrie

Ce rezultă?

See Also

1, 3 sau chiar 6 ani de studiu nu sunt o joacă. Cu toții am auzit povești care descriu un drum în zig zag. Ea, care acum e designer de genți, dar a făcut agronomia, obligată de părinți. Și multe alte exemple similare. În viață oricum ne rătăcim, pe diferite planuri, așa că e important să facem alege potrivit. Și este o alegere pe care vrem să o luăm în serios, pentru că ne va influența aproape tot restul vieții.

La HE.RO Virtual Exhibition se crează mediul potrivit pentru ca viitorii studenți să ia cele mai bune decizii pentru viitorul lor.

Despre Higher Education Romanian Virtual Exhibition

“Vocația nu-și face singură drum spre oameni, ea trebuie întâmpinată. Cum? Prin experimentări ale diferitelor activități care ne fac plăcere. Iar tot drumul de până acum, anii de școală și de liceu, orele de voluntariat în diferite domenii și discuțiile cu profesioniști i-au făcut pe cei care ne vor vizita să-și facă… măcar o idee.

Pentru mulți dintre ei, e timpul pentru un nou pas în descoperirea și practicarea vocației. HE.RO Virtual Exhibition este prima expoziție virtuală ce aduce la un loc ofertele educaționale ale universităților din România și curiozitățile viitorilor studenți.

Într-un spațiu sigur pentru contextul social actual, noi, echipa de consilieri vocaționali High Edu Consulting, vrem să fim parte din succesul lor viitor și, împreună cu voi, partenerii noștri, să le facilităm accesul la programele educaționale potrivite lor”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker