Now Reading
“Zăpezile de altădată”, în plin sezon estival la Teatrul “Maria Filotti” Brăila

“Zăpezile de altădată”, în plin sezon estival la Teatrul “Maria Filotti” Brăila

Teatrul “Maria Filotti” oferă publicului brăilean, în data de 18 iulie, o nouă premieră, care se va juca pe scena exterioară.
Umor românesc de bună calitate, comedia Zăpezile de altădată, scrisă de Dumitru Solomon confirmă longevitatea râsului pe rețetă națională. Odată intrat în eterna poveste a certurilor între îndrăgostiți, fraternizând, după preferință, cu bărbatul pragmatic sau femeia care visează veșnic la romantism, singura provocare a spectatorului este să reziste cu sobrietate replicilor spumoase. Aplauzele vor întâmpina o distribuție de excepție- în ordinea intrării în scenă: Nicholas Cațianis, Blanca Doba, Adrian Ștefan, Monica Ivașcu, Marcel Turcoianu, Elena Andron, Zane Jarcu, Cătălina Nedelea, Flori Popa, Dan Moldoveanu, Valentin Terente, Emilia Mocanu și Silvia Tariq.
ZĂPEZILE DE ALTĂDATĂ este o creație colectivă a trupei de actori coordonată regizoral și scenografic de Lucian Sabados, pe muzica originală interpretată live de Cornel Cristei( pian )și actrița Wanessa Radu(voce). Scenografia este semnată de Carmen Rus și Mariana Bogdan .
Textul a mai fost montat la Brăila în stagiunea 2001-2002 de Cristina Râpeanu ( spectacol de absolvire , clasa profesor Tudor Mărăscu ) și s-a bucurat de o distribușie de excepție : LilianaGhiță/Monica Zugravu , Lucian Ghimiși/ George Țoropoc, Bujor Macrin/ Costică Burlacu, Valentin Terente , Simona Cimpoaie , scenografia a fost semnată de Daniel Răduă , iar ilustrația muzicală a aparținut lui Cornel Cristei.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker