Now Reading
DJ Project cucerește topurile muzicale cu fiecare piesă lansată DJ Project și Andia lansează versiunea în limba engleză a piesei Slăbiciuni, Weakness

DJ Project cucerește topurile muzicale cu fiecare piesă lansată DJ Project și Andia lansează versiunea în limba engleză a piesei Slăbiciuni, Weakness

Fiecare piesa DJ Project devine hit în scurt timp, trupa fiind una dintre cele mai apreciate și iubite din Romania. La numai două săptămâni de la lansare, piesa Slabiciuni – DJ Project feat. Andia a ajuns în top 10 Shazam, are peste 7 milioane de vizualizări pe YouTube, pe un canal recent creat, și se află în top 10 pe radio. Piesa Slăbiciuni a trecut rapid granițele României și este apreciată în mai multe țări din Europa. Pentru a le face o surpriză fanilor internaționali, DJ Project lansează astăzi varianta în limba engleză a melodiei Slăbiciuni, Weakness.

“Ne bucură aceste rezultate, mai ales că ele reprezintă o constantă. Însă cel mai mult ne bucură faptul că oamenii iubesc muzica noastră și o ascultă într-un numar atât de mare. De-a lungul timpului, am avut 18 piese în top 10, iar 9 dintre ele au ocupat locul 1. Noi vom continua să producem muzică bună și pregătim multe surprize pentru toți cei care ne ascultă. Sperăm ca fanii noștri din afara țării să se bucure de lansarea Weakness și să le facă vara mai frumoasă”, au declarat artiștii.

În acest moment, două piese DJ Project sunt prezente în top 100 Media Forest: Retrograd și Slabiciuni, feat. Andia. De asemenea, prezentă în top este și piesa Cronic, lansată de Alexia feat. DJ Project.

See Also

Melodia Retrograd, lansată anul trecut, a fost locul 1 în top Shazam și Media Forest, dar a ocupat primul loc și în topul radiourilor, pentru mai multe săptămâni.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top