Now Reading
Feli lansează propria versiune pentru “Amintirile” celor de la 3 Sud Est

Feli lansează propria versiune pentru “Amintirile” celor de la 3 Sud Est

Feli îşi pune amprenta proprie pe “Amintirile”, cel mai mare hit 3 Sud Est, un single extras de pe albumul “Mileniul 3” din anul 1999. La începutul lunii iulie, Smiley ne surprindea cu variantă 2020 a melodiei Adeline de la Timpuri Noi  sub bagheta HaHaHa Production. Feli a preluat piesa numărul 1 a celui mai mare boy band autohton şi i-a dat un aer de indie-pop, o melodie lejeră de vară, cu un joc vocal plăcut, peste un instrumental simplu.

Hobby-urile şi pasiunile vechi se îmbină cu cele noi, astfel că vedem un Walkman cu o casetă 3 Sud Est lângă o boxă portabilă ultimul răcnet. La final de videoclip, doi îndrăgostiţi îşi îngroapă “amintirile” într-o cutie de lemn, pentru a o redescoperi după multe decenii.

Feli Donose a interpretat live piesa pentru prima oară la Virgin Radio România, în cadrul segmentului Pepsi Retro Studio pe 16 iulie. Piesa originală “Amintirile” a fost lansată în 1999, la doi ani după de Laurenţiu Duţă, Viorel Șipoș şi Mihai Budeanu au format trupa 3rei Sud Est. Băieții au lansat o piesă nouă chiar în această lună, melodia Valuri, iar în toamna anului trecut 3 Sud Est aniversa 22 de ani de la înfiinţare.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top