Now Reading
Feli lansează propria versiune pentru “Amintirile” celor de la 3 Sud Est

Feli lansează propria versiune pentru “Amintirile” celor de la 3 Sud Est

Feli îşi pune amprenta proprie pe “Amintirile”, cel mai mare hit 3 Sud Est, un single extras de pe albumul “Mileniul 3” din anul 1999. La începutul lunii iulie, Smiley ne surprindea cu variantă 2020 a melodiei Adeline de la Timpuri Noi  sub bagheta HaHaHa Production. Feli a preluat piesa numărul 1 a celui mai mare boy band autohton şi i-a dat un aer de indie-pop, o melodie lejeră de vară, cu un joc vocal plăcut, peste un instrumental simplu.

Hobby-urile şi pasiunile vechi se îmbină cu cele noi, astfel că vedem un Walkman cu o casetă 3 Sud Est lângă o boxă portabilă ultimul răcnet. La final de videoclip, doi îndrăgostiţi îşi îngroapă “amintirile” într-o cutie de lemn, pentru a o redescoperi după multe decenii.

Feli Donose a interpretat live piesa pentru prima oară la Virgin Radio România, în cadrul segmentului Pepsi Retro Studio pe 16 iulie. Piesa originală “Amintirile” a fost lansată în 1999, la doi ani după de Laurenţiu Duţă, Viorel Șipoș şi Mihai Budeanu au format trupa 3rei Sud Est. Băieții au lansat o piesă nouă chiar în această lună, melodia Valuri, iar în toamna anului trecut 3 Sud Est aniversa 22 de ani de la înfiinţare.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker