Now Reading
„Teatru în TVR” – ediția a patra | Televiziunea Română deschide stagiunea marţi, 21 iulie

„Teatru în TVR” – ediția a patra | Televiziunea Română deschide stagiunea marţi, 21 iulie

Debutul stagiunii este marcat de spectacolul ”Zadarnicele chinuri ale dragostei” de William Shakespeare, susţinut de actorii teatrului Lucia Sturdza Bulandra

 

Pe parcursul a opt săptămâni, grădina TVR devine singurul loc din Bucureşti care le oferă  spectatorilor reprezentaţii teatrale zilnice, susţinute în aer liber.

 

Deși un an dificil și atipic, 2020 aduce un număr triplu de titluri faţă de stagiunea anterioară.

 

Cu piese de la Euripide la autori contemporani, repertoriul va fi susţinut, la TVR, de trupe prestigioase, de la mari teatre din Bucureşti (Lucia Sturdza Bulandra, Nottara), dar şi din ţară.

Fiecare dintre spectacolele stagiunii va avea mai multe reprezentaţii, astfel încât spectatorii să îşi poată alege data la care doresc să vină în zona special amenajată din curtea TVR.

 

Teatru în TVR, un rezumat succint al stagiunii 2020: 18 spectacole de teatru, aduse de 11 trupe, în 55 de zile cu tot atâtea reprezentaţii.

 

Stagiunea „Teatru în TVR” debutează marţi, 21 iulie, cu spectacolul „Zadarnicele chinuri ale dragostei” de William Shakespeare, susţinut de actorii Teatrul Lucia Sturdza Bulandra. Tot ei vor juca, miercuri, în spectacolul „Treapta a noua” de Tom Ziegler.

 

Următoarele două spectacole vor fi susţinute pe scena din curtea TVR de actorii Teatrului Nottara. Aceştia au pregătit piesele: „Despre olteni, cu dragoste” după Marin Sorescu (joi) şi „Repetiția vieții mele” de Claudiu Sfirschi-Lăudat (vineri).

 

Evenimentul cultural organizat de Televiziunea Română are, în acest an şi în contextul pandemiei, o importanţă sporită pentru bucureşteni.

See Also

Reprezentaţiile se vor desfăşura respectând toate cerinţele autorităţilor în ceea ce priveşte distanţarea socială şi măsurile de protecţie pentru prevenirea răspândirii infectărilor cu COVID 19.

 

Toate informaţiile despre programarea spectacolelor, ora de începere a acestora, regulile de distanţare socială şi protecţie împotriva infectării cu COVID 19,  pot fi găsite pe tvr.ro şi pe pagina de Facebook Casa de Producţie.

 

Biletele de intrare se pot procura de la casele de bilete ale teatrelor, iar accesul se va face prin intrarea din strada Constantin Blaremberg.

 

 

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker