Now Reading
Tina Turner lansează o nouă variantă pentru hitul What’s love got to do with it, alături de Kygo

Tina Turner lansează o nouă variantă pentru hitul What’s love got to do with it, alături de Kygo

Tina Turner are parte de un comeback grandios la 80 de ani pentru a lansa un remix, alături de Kygo, pentru mega hitul său din 1984, „What’s Love Love to Do With It.” Piesa este însoțită și de un videoclip.

În videoclipul regizat de Sarah Bahbah, Laura Harrier și Charles Michael Davis sunt un cuplu care, în ciuda faptului că  pe hârtie au o relație puternică și jucăușă, în spatele scenei le lipsește conexiunea emoțională profundă. În final, unul dintre ei trebuie să plece.

“Nu aș putea fi mai încântatat decât să colaborez cu Tina Turner,  o legendă cu a cărei muzică care am crescut”, a spus Kygo.. „„ What’s Love Got To Do With It ”este una dintre melodiile mele preferate din toate timpurile, așa că, având șansa de a crea un remix pentru această piesă, este un moment foarte special în cariera mea. Îmi place să lucrez cu artiști atemporali și, deși a fost dificil să păstrez elemente din piesa originală , dar să adaug propriile idei, sunt extrem de fericit de rezultatul final! ”

Single-ul a fost anunțat pe contul oficial de Instagram al lui Kygo la începutul acestei săptămâni și este a treia oară când DJ-ul și producătorul norvegian a remixat un single din anii 80. Anul trecut, Kygo a obținut un succes major cu remixul său pentru piesa lui Whitney Houston „Higher Love”, care a urmat unui remix tropical pentru piesa  „Sexual healing” a lui Marvin Gaye, din 2013.

See Also

Ultimul album de studio al lui Turner, Twenty Four Seven, a fost lansat în urmă cu mai bine de două decenii în 1999. În prezent locuiește în Elveția alături de soțul ei, Erwin Bach, și a declarat pentru New York Times în 2019 că nu are planuri de a reveni la cariera sa muzicală.Un musical bazat pe viața Tinei Turner a avut premiera pe Broadway în toamna trecută.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top