Now Reading
Taylor Swift lanseaza lanseaza al optulea album – “folklore”

Taylor Swift lanseaza lanseaza al optulea album – “folklore”

Romantica, visatoare si extrem de emotionala, iata doar cateva dintre starile pe care Taylor Swift a reusit sa le transpuna, cu ajutorul muzicii, in materialul discografic cu numarul opt, acum disponibil pentru ascultare si download pe toate platformele.

Fiind al optulea material discografic al lui Taylor, artista a pregatit 8 variante diferite ale CD-ului si 8 ale vinyl-ului, disponibile doar pentru o saptamana, si care au, pe langa coperti diferite, si fotografii exclusive.

Taylor Swift reuseste sa atribuie fiecarui cantec, dintre cele 16, cate o traire personala, plus nostalgia caracteristica, conturand inca o data latura sensibila si vocea remarcabila pentru care este iubita de fani. Piese precum “exile”, “my tears ricochet”, “seven, “this is me trying”, “illicit affairs”, “invisible string”, “mad woman” sau “epiphany” nu doar ca sunt dovada maturitatii, din punct de vedere muzical, dar si convingerea ca iubirea este un sentiment puternic, uneori greu de inteles.

Din punct de vedere vizual, albumul are parte de aceeasi nota de sensibilitate, natura fiind punctul forte pentru fiecare proiect video, in parte, dar si pentru coperta materialului. O mica exceptie o face piesa “cardigan”, primul single-ul extras de pe album, in care Taylor paseste intr-o lume magica, unde pianul, instrumentul cheie din viata artistei, este incorporat in natura si reprezinta “colacul de salvare” pentru lumile in care paseste.

Odata cu aparitia albumului, Taylor Swift a lansat si videoclipul piesei “cardigan”. Urmareste aici video-ul: https://youtu.be/K-a8s8OLBSE

See Also

Tracklist “folklore”:
01. the 1
02. cardigan
03. the last great american dynasty
04. exile (feat. bon iver)
05. my tears ricochet
06. mirrorball
07. seven
08. august
09. this is me trying
10. illicit affairs
11. invisible string
12. mad woman
13. epiphany
14. betty
15. peace
16. hoax

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top