Now Reading
LP revine cu un super single, “The one that you love”, și un super concert LIVE virtual

LP revine cu un super single, “The one that you love”, și un super concert LIVE virtual

LP a lansat în acest weekend un nou single, “The One That You Love”.

Compusă de LP, alături de vechii săi colaboratori, Mike Del Rio și Nate Campany, single-ul reunește echipa responsabilă pentru “Lost On You”, hit care a ajuns nr. 1 din 18 țări și a depășit recent un miliard de stream-uri.

Piesa a fost scrisă și înregistrată la Hotel El Ganzo (decembrie 2019) din San José del Cabo, Mexic. “The One That You Love” combină elemente western, atitudine, romantism, introspecție, nostalgie și, bineînțeles, timbru superb al cântăreței, ce reușește să transmită emoție cu fiecare notă.

Videoclipul oficial a fost filmat de Darren Craig – regizorul cu care LP a mai colaborat pentru piesele “Girls Go Wild” și “Heart To Mouth”.

În timp ce turneul mondial 2020 al LP a fost amânat, din păcate, din cauza COVID-19, cântăreața / compozitorul / senzația internațională a anunțat  „2020 Virtual World Tour” – primul ei concert mondial live streaming.

Pe 1 august LP oferă tuturor fanilor săi un super concert LIVE online.

See Also

Trupă completă, producție completă, energie deplină și dragoste. De asemenea, fanilor li se oferă ocazia de a se înscrie la soundcheck-ul din data de 31 iulie și de a se alătura artistei în culise pentru un interviu exclusiv! Un procent din totalul încasărilor biletelor va merge la Coaliția Națională pentru Justiție Neagră (NBJC).

Star Gossip Magazine a realizat în 2019 un super interviu exclusiv cu LP, pe care vă invităm să îl revedeți aici.

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top