Now Reading
Billie Eilish lanseaza single-ul si videoclipul piesei “my future”

Billie Eilish lanseaza single-ul si videoclipul piesei “my future”

Billie Eilish a revenit cu single-ul “my future”, proiect despre care a declarat intr-un email trimis catre fani: “am scris melodia la inceputul carantinei si este personala si speciala pentru mine. Acel moment a fost exact unde eram psihic – increzatoare, entuziasmata, introspectiva. Recent, la nivel general, i s-au adaugat si alte intelesuri, raportate la contextul in care ne aflam. Sper ca veti extrage propriile intelesuri din toata situatia aceasta.

Piesa “my future” a fost compusa si inregistrata in Los Angeles, fiind produsa de catre fratele artistei, FINNEAS. Single-ul vine dupa cantecul “No Time To Die”, coloana sonora a filmului James Bond, si lansarea albumului de debut – “WHEN WE FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?”.

Single-ul este lansat cu un videoclip animat, creat de catre artistul Australian Andrew Onorato.

Anul 2020 a inceput pentru Billie cu 5 premii GRAMMY la cea de-a 62-a editie a premiilor, in ianuarie. Au urmat premiile cinematografiei, celebrele Oscaruri, unde Billie a urcat pe scena alaturi de fratele sau, pentru un moment live al piesei “Yesterday”, de la The Beatles”.
Ulterior a lansat track-ul official de pe coloana sonora James Bond, iar in martie trebuia sa inceapa turneul sold-out “Where Do We Go?”, care, din pacate, s-a amanat cu putin timp inainte de a incepe.

See Also

Noul cantec a fost scris in izolare, unde Billie a avut mai mult timp sa reflecteze, si se poate spune ca “my future” este si un produs al unei femei, o forma de maturizare, de acceptare si contemplare.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker