Now Reading
CERBUL DE AUR SPECIAL | LIVE @ STAR TALKS

CERBUL DE AUR SPECIAL | LIVE @ STAR TALKS

Cerbul de Aur este festivalul internațional de muzică care a devenit deja o tradiție în România, dar care, din cauza crizei mondiale actuale, anul acesta a fost amânat. În ciuda acestui fapt, astăzi am găzduit propria noastră petrecere live Golden Stag – Cerbul de Aur cu artiști importanți care au cucerit scena acestui festival în istoria sa.

Așadar, am fost live în Italia, unde am întâlnit-o pe Eliza G, câștigătoarea ediției din 2019 a Festivalului Cerbul de Aur.
Și am revenit în România, unde ne-am reîntâlnit cu cea mai bună voce feminină a generației noastre, incredibila și puternica Paula Seling, câștigătoarea ediției din 2002 a Cerbului de Aur.
Și, de asemenea, cu mr. Ovi Jacobsen, care a câștigat în 2009 premiul III și Premiul Publicului la Festivalul Cerbul de Aur pentru Norvegia, dar a decis să se mute și să aibă succes în România, devenind unul dintre marii artiști europeni din România.

Am povestit, ne-am amintit de momentele de glorie de pe scena Cerbul de Aur, ne-am imaginat cum ar fi acest festival într-o altă lume. Totul, în cadrul STAR Talks moderat de Claudiu Ciubotaru.

Nu vă desconspirăm mai multe și vă lăsăm să vă bucurați de întâlnirea carpatină sub egida Cerbul de Aur.

See Also

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top