Now Reading
Cleopatra Stratan și Edward Sanda lansează videoclipul “Dragoste, vă rog!”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda lansează videoclipul “Dragoste, vă rog!”

Talentați, frumoși și cu multe pasiuni în comun, Cleopatra Stratan si Edward Sanda nu încetează să surprindă publicul și au lansat o noua piesa în limba romămă – “Dragoste, vă rog!”.

Lansată de către CatMusic Romania, melodia “Dragoste, vă rog!” este compuă de catre Edward Sanda și Irina Cupco, orchestrație semantă Edward Sanda și Alin Ilies.

Piesa DRAGOSTE, VĂ ROG! are în esență tema despărțirii, însă noi o vedem mai pozitivă, ca fiind despre noi, adică un cuplu care nu se poate întâlni, respectiv așa cum eram noi în perioada autoizolării când am fost 5 luni la distanță. Starea determinată de această perioadă vine de la versul: TE VĂD AICI, DAR NU EȘTI LÂNGĂ MINE– versul în care ne-am tot regăsit. Totuși, vrem să transmitem mesajul piesei către public și anume că, cu toții avem nevoie de dragoste, în orice formă și cu atât mai mult cu toții o merităm! Videoclipul a fost filmat și regizat de Roman Burlaca, l-am filmat la Chișinău si a fost primul proiect început după carantină. Ideea clipului ilustrează mai bine ceea ce vrem să transmitem prin piesă! – Cleopatra Stratan

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker