Now Reading
BLACKPINK, celebra trupa K-pop, colaboreaza cu superstarul Selena Gomez pentru single-ul “Ice Cream”

BLACKPINK, celebra trupa K-pop, colaboreaza cu superstarul Selena Gomez pentru single-ul “Ice Cream”

Cea mai cunoscuta trupa K-Pop de fete, din lume, BLACKPINK, lanseaza o noua colaborare gata sa cucereasca topurile de muzica. Single-ul “Ice Cream” este lansat impreuna cu Selena Gomez si va fi inclus pe urmatorul album al quartet-ului pop.

Single-ul “Ice Cream” este compus de catre Selena Gomez, Ariana Grande, Victoria Monet, TEDDY, Tommy Brown, Steven Franks, Bekuh BOOM si 24.

“Ice Cream” este al doilea single de pe urmatorul material discografic al BLACKPINK, dupa deja hitul “How You Like That”, ce a depasit recorduri pe multe platforme de streaming; doar pe Spotify a adunat 100.000.000 de ascultari in mai putin de o luna de la lansare. In plus, “How You Like That” a debutat pe locul 33 in topul Billboard Hot 100, BLACKPINK devenind primul act K-pop cu cele mai multe piese care au intrat in celebrul top, din istorie.

 

See Also

BLACKPINK a aparut in 2016 si a reusit sa se pozitioneze la nivel mondial ca fiind una dintre trupele K-pop care doboara record dupa record, de la topul Billboard Hot 100, pana la prima trupa K-pop care sustine un show la festivalul Coachella. BLACKPINK este formata din patru membre, Jisoo, Jennie, Rose si Lisa.

Selena Gomez este una dintre cele mai cunoscute artiste din lume, cu peste 145 milioane de unitati vandute si peste 25 de miliarde de ascultari. In 2017, Selena a fost desemnata de catre revista Billboard, Femeia Anului. Actrita, cantareata, compozitoare, Selena si-a facut debutul si ca producatoare, prin serialul Netflix – “13 Reasons Why”. In plus, tot ea va produce si “Broken Hearts Gallery” pentru Sony si noul cooking-show de pe HBO Max – “Selena + Chef”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top