Now Reading
Iuliana Beregoi, vocea Generației Z, lansează single-ul ”Cum sună liniștea”

Iuliana Beregoi, vocea Generației Z, lansează single-ul ”Cum sună liniștea”

Iuliana Beregoi lansează single-ul ”Cum sună liniștea”, o piesă dance, de dragoste care vorbește despre iubirea adolescentină, sinceră și energică.

Piesa ”Cum sună liniștea” a fost compusă de Adelina Stînga (Iraida), Viky Red, Alexandru Cotoi, text Adelina Stînga (Iraida) și produsă de Viky Red, Alexandru Cotoi.

“Cum sună liniștea” este prima piesă în care am abordat un alt gen de muzică față de cel cu care mi-am obișnuit fanii. Aștept cu emoție reacția lor și sper că piesa să ajungă și la publicul care nu obișnuia să-mi asculte muzica până acum”, a declarat Iuliana Beregoi.

Videoclipul young, dinamic și fresh, a fost regizat și filmat de Bogdan Păun și Alexandru Mureșan (NGM Creative), scenariul Andra Marta și Cristina Poszet, producția video Loops Production.

Iuliana Beregoi are 16 ani și este cea mai iubită artistă și vlogger de către copiii din România și Republica Moldova, vocea Generației Z, prima și singura artistă adolescentă care a umplut Sala Palatului din București, având doua concerte sold out în același an.

Pe YouTube, Iuliana are peste 120 milioane de vizualizări la melodiile lansate încă de la vârsta de 12 ani și peste 100 milioane de vizualizări la vloguri.

See Also

Iuliana este și actriță, eroina principală e serialului online ”Lara”, serial care a ținut cu sufletul la gură o întreagă generație timp de două sezoane. În curând, va apărea și cel de-al treilea sezon al serialului ”Lara”.

De curând, Iuliana a sărbătorit cei 16 ani împliniți prin 2 concerte la Verde Stop Arena, o super petrecere ”Sweet 16”. În plus, artista marchează întoarcerea la școală printr-o serie de produse lansate pe site-ul ei, incluse în colecția ”Back to School”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top