Now Reading
Alexa Niculae lansează videoclipul piesei “Acum x niciodată”

Alexa Niculae lansează videoclipul piesei “Acum x niciodată”

În iunie, Alexa Niculae, cea pe care cu toții am aplaudat-o în cadrul musicalului We will rock you România,  se reinventa și lansa piesa “Acum x Niciodată”.

Azi Alexa ne surprinde din nou, cu videoclipul acestei piese, filmat în regia lui Ciprian Strugariu, cel care a reușit să redea în clip frumusețea lucrurilor simple și naturale.

Partenerul de scenă al Alexei este George Vasile, colegul de scenă în cadrul musicalului WWRY, creat de Răzvan Mazilu, care ne-a cucerit la Sala Palatului.

 

Sunt foarte bucuroasă să vă prezint primul meu videoclip, pentru prima mea piesă scrisă de mine în limba română.
Povestea clipului este destul de evidentă.
Ea (în cazul de față eu….) își aduce aminte de tot ce a fost frumos odată, într-o fostă relație, apărându-i flashback-uri de amintiri în timp ce își face rutina zilnică.
Cred că tuturor ni s-a întâmplat asta, să ne amintim de cineva care ne-a fost drag și să avem senzația că e acolo fizic, deși nu e.
Am vrut să fie un clip și puțin romantic, și puțin artistic cu note retro… că tot se poartă.
Dar mai ales ceva în care să se regăsească oamenii.
Această melodie este dedicată tuturor celor care sunt în situații de cumpănă, fie ele personale sau profesionale, declară Alexa.

 

 

Pe Alexa Niculae o cunoaștem în calitate de cântăreață, prezentatoare și actriță pe scenele de musical. Ați văzut-o pe scena musicalului Queen – “We will rock you”, la Sala Palatului.

See Also

Și-a pus talentul de textier la lucru și, în colaborare cu Mihai Alexandru, a scris versurile piesei “Yodel it”, care ne-a reprezentat la Eurovision acum 3 ani și care s-a clasat în top 10 (locul 7) în finala internațională și “Dear father”, cântată de Laura Bretan, care s-a clasat pe locul 2 anul trecut, în Selecția Națională.

Ați urmărit-o adresând întrebări de cultură generală oamenilor de pe stradă, în cadrul rubricii Vocea Poporului – Cronica Cârcotașilor.

Lucrează de 12 ani în televiziune și a reușit performanța să prezinte de două ori la Londra un concurs internațional de muzică numit Global Battle of the Bands.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top