Now Reading
Super hit de la TAG și Pitbull – ”Backpack”

Super hit de la TAG și Pitbull – ”Backpack”

După debutul în forță cu piesa ”VKTM” cu Sickotoy și INNA, TAG revine cu ”Backpack” în colaborare cu Pitbull.

”Backpack” este o piesă cool, fresh, funny care te va trimite direct pe ringul de dans și te va face să te super distrezi de la TAG, un proiect muzical cu o nouă filozofie și viziune asupra muzicii.

Echipa de songwriting din spatele proiectului TAG este de asemenea responsabilă de hituri ale unor artiști precum Nicki Minaj, Travis Scott, Charlie Puth, lil Uzi Vert, Migos, Wiz Khalifa, David Guetta, Flo Rida, Pitbull, Waka Flocka, Kesha, Britney Spears, cu premii Grammy și numeroase premii BM. “Backpack” este produsă de David Ciente (cel care a produs integral albumul în spaniolă al INNEI ”YO”, lansat cu ROC Nation), Alexandru Cotoi (care a mai lucrat cu Pitbull și în trecut) și Jimmy Ali.

”Sunt deja cunoscut pentru piesele pe care le-am scris despre formele feminine. Procesul de creație a pieselor precum ”Backpack” este foarte distractiv de fiecare dată. Apoi, publicul se distrează atunci când le ascultă și, într-un final, se distrează atunci când dansează pe ele. „Backpack” nu este doar despre formele corpului, este și despre personalitate”, a spus TAG.

Piesa ”Backpack” beneficiază de prezența lui Pitbull, unul dintre cei mai de succes rapperi americani, artist și compozitor, un adevărat star internațional care a colaborat cu Lil Jon, Eminem, 50 Cent, Afrojack, NeYo, Jenifer Lopez și alții.

See Also

Videoclipul piesei “Backpack” este sexy, plin de viață și de culoare și a fost regizat de SAN și David Rousseau, filmat de Alex Mureșan, Cesar Chacon, produs de Loops Production, Alexandra Sdoucos și Bruno Breil și montat de SAN.

Lansarea oficială a proiectului TAG s-a făcut prin piesa ”VKTM”, o colaborare puternică între Sickotoy și INNA.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top