Now Reading
De vorbă cu…Andia : “Îmi doresc să devin un artist complet.”

De vorbă cu…Andia : “Îmi doresc să devin un artist complet.”

Se află pe culmile succesului în topurile muzicale și la posturile de radio din România și nu numai.

Un talent care a deprins tainele muzicii de la o vârstă fragedă.

O hot newcomeritză care lucrează cu producători de succes și cu ștate vechi din România (  Gino Manzotti și Dj Maxx – aka Dj Project).

Ea este Andia și astăzi este cea de-a două invitată a noastră din cadrul seriei de interviuri cu artiști pe care îi susținem. 

 

Motivele principale pentru care am început sã fac muzicã…

Nu am motive principale. Eu m-am născut cu acest talent, de aceea am știut de când eram mică exact ceea ce îmi doresc. Practic acesta era visul meu, să cânt, să fiu artist. Nu mă văd făcând altceva.

 

Cea mai frumoasã experienţã din cariera mea de pânã acum…

Cred că cea mai frumoasă experiență este întotdeauna atunci când îmi cânt piesele pe scenă, iar publicul fredonează fiecare cuvânt alături de mine. În momentele acelea mi se face pielea de găină și îmi lăcrimează ochii.

 

Ca artist, mã definesc prin….? Un artist fresh în România înseamnã…?

 definesc prin  a fi “eu”. Sunt naturală și totul vine de la sine. Iubesc din tot sufletul ceea ce fac. Un artist fresh, după părerea meaînseamnă a te mula pe ceea ce este actual în momentul de față, dar cu un touch personal. Și, din nou, aici contează  fii tu fie totul natural.

 

Mã las inspiratã de….? Cel mai cool vers compus pânã acum…

Sunt câțiva artiști care îmi plac foarte mult: Rihanna, Beyonce, Ella Eyre, Jessie J etc.   uit des la concertele lor live, la prestația lor și mereu  încarc cu o energie pozitivă și cu ideea  orice este posibil. Cel mai cool vers mi se pare “ doare și marea”, din ultima piesă pe care am lansat-o împreună cu Dj Project (Slăbiciuni).  Acest vers semnifică faptul  “  dor” locurile în care am fost, inclusiv marea

 

See Also

Pe plan personal/profesional cel mai mult îmi doresc pentru viitorul apropiat…?

Îmi doresc  devin un artist complet, iar asta necesită experiență și știu  doar timpul  poate ajutași, desigur,, eu. Iar pe plan personal, pot spune  îmi doresc  fiu fericită și cu un vibe pozitiv mereu.

 

Acasã am pe repeat şi mi-ar plãcea un duet cu…..?

Acasă am pe repeat piesa Water – Beyonce feat. Pharrell Williams.  Mi-ar plăcea  am un duet atât cu artiști internaționalicât și din RomâniaSunt o persoană care lasă lucrurile  curgă de la sine și nu m-am gândit la cineva anume. Dacă mi se propune o colaborare sau dacă se va crea o piesă potrivită  în studioul nostru pentru un artist din România, o fac cu cel mai mare drag.  

 

O lume fãrã muzicã pentru mine ar însemna / Dacã nu ar fi muzica m-aş reprofila pe…

Nu îmi pot imagina o lume fără muzică. Cred  viața oricui ar fi fost extrem de tristăMuzica  culoare și cred  ar fi fost doar nuanțe de gri fără eaDacă nu continuam cu muzica fi lucrat în domeniu( Economie), ceea ce am studiat la facultate, sau m- fi gândit la ceva în domeniul psihologiei.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top